selam benimde ilk araçım otomatik vites ve 93 binde 2 hafta önce aküsü değişti . İki gündürde park halinde iken alarmı çalıyor gidiyorum birşey yok araç ilk olduğu için bilgimiz az birde triyer kayışı değişmesi gerekiyormuş fiyat bilen var mı? teşekkür ederim
Orjinal kumandasi ile kullaniyorsaniz kumandadan kapiyi kilitlediginizde dortlu sinyaller uzunca yaniyor mu? Yanmiyor ise acik kalan bir svic var demektir. Arac gostergesinde acik kalan kapi yada bagaj gorunmuyorsa motor kaputunu algilayan svich basmiyor olabilir. Kaputu acinca sol tarafta tahliye deposunun yaninda yuvarlak siyah bir buton var ona bakmaniz lazim. Eger buton saglamsa kaput saci uzerinde o butona temas eden siyah yuvarlak lastik olmasi lazim ona bakmak gerek Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sorun benim aracımda olmuştu, durduk yerde evden korna sesi duyuyordum... Meğerse kaput switch'i temazsızlık yapmış, rüzgar kaputu hafifçe kıpırdatsa switch aktif olup alarmı öttürüyormuş... Serviste 5 dakikada hallettiler...Elektrikçilerde anlar... Bazen temizlik, bazen kaput ayarı, bazende switch yükseklik ayarı ile düzelir...
Triger degisimini ihmal etmeyin. Degisim zamani geldiyse fazla km yapmadan biran once degistirin. LG-H860 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim buralar dediğin yer neresi triger işçilik +-50tl ortalama 250 tl işçilik ve parça parası koy üzerine.500 lira ne imiş
Birde simdi yeni taktirdigim aku bosalmis aldigim firma diyorki bakacagiz sorun sizdemi bizim akudemi diye satin aldigim kisi teyibini sokmus navigasyonlu sistem kurdurmus
Usta ya telefon ettim getireyim diye soyledigii seyy iscilik sadece 200 alirim dedi parcalar yok daha……
İki hafta önce gates marka triger seti için 90lira, 2 kayış için 40lira verdim(biri değişmiş) 80lirada işçiliğine verdim.