Arkadaşlar merhaba, aracım 2011 1.5 dizel era. orjinal alarmı araç park halindeyken, durup dururken ötüyor. ve çevreyi ciddi şekilde rahatsız ediyor servise götürdüm bir yarım saat kontrolden geçti bir daha olmaz, olursada direksiyonun altındaki sigortayı çekerek alarmı devreden çıkarbilirsin dediler. sigortadan devre dışı bırakmazsan olur olmaz ötüyor. servis ustasının söylediği alarm komple devreden çıkarılamıyormuş. konu ile ilgili sorun yaşayan veya önerisi olan var mı?
Büyük harf kullanmıyoruz. başlığı düzenleyebilirsiniz. Ayrıca kapı sviçlerinden yapabilir onları kontrol etmek gerekir. alarm çaldığında tavan lambası da yanıyormu?
En çok kapılardaki siviçler nemle bir kontağa sebep olabiliyor , bağlantılarda bir sorun olabiliyor , bence sigortadan veya sirenin kablo bağlantısını sirenin oradan bağlantıdan ayırarak susturmak lazım ama susturmak geçici iş , sorunun temeline inmek lazım bir kısa devre var bir yerde .
Kaput altındaki swici kontol edin swicin bastıgı plastik yükseklik ayarlı parça zamanla içe çöküyor swich tam basamıyor.Oda kafasına göre ötüyor bizim boncukda başıma geldi.O plastik parçayı biraz daha açarak sorunu çözdüm.
Aynı sorun 2008 model era aracımda var.Daha doğrusu üst komşum ben isteyken gündüzleri alarmın çaldığını söyledi.Haftasonu kaput ve kapılardakı switchleri kontrol edeceğim.İzlenimleri paylaşımlarım .
herkese teşekkür ederim bilgilendirmeler için . bu hafta sonu aynı servise bende tekrar götürüp kontrol ettireceğim. İsa Bey serviste alarmı komple devre dışı bırakma durumunu da sorar mısınız?