19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERA AKSESUARLARI

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda dexter1x tarafından 12 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. dexter1x

dexter1x Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  2. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    burası pahalı
    ben stop lambaların krom aksesuarını 40TL' ye aldım burada 118TL + KDV
    dağlar kadar fark war

3. dexter1x

dexter1x Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    O dediğiniz büyük ihtimalle çin malıdır. Bunlar orjinal Korea malı. Fiyat farkı olması normaldir

4. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sn Dexter bende era için 4 lü takım olan cam rüzgarlığından ve kaput koruyucusundan istiyorum biz üyelere bi indirim sözkonusumu??? hayırlı satışlar...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : Onur Dilek

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İthalatla uğraşıyorsunuz sanızım, Daihatsu YRV 'ye ait turbo getirebiliyormusunuz? Yada elinizde 1.3-1.4 benzinli motor için 0.5 bar turbo var mı?

6. dexter1x

dexter1x Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar,

Evet , klubümüzün üyelerine % 15 iskonto yapıyoruz. ( KDV hariç rakamdan )

7. dexter1x

dexter1x Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar,

Evet şirketimiz ithalat yapmaktadır. Turbo sorularınız için şirketimizin turbo departmanı ile görüşebilirsiniz.

Tel: 0 216 6613755

8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  9. Misafir

Misafir Guest

Sayın Dexter1x, Accent Era için orijinali dışında amortisör ve yay temin edebilir miyiz acaba? Kore de Verna diye geçen araç Era nın birebir kopyası görünüm olarak.Acaba bu bahsettiğim parçalarda aynımı diye çok merak ediyorum bunu teyid edebilir miyiz?

10. dexter1x

dexter1x Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Okan Bey,

Firmamız Kore'den sadece orjinal akseuar ithalatı yapmaktadır. Sormuş olduğunuz ürün tuning işine girmektedir. Kore de ERA'lar New Verna diye geçer ve araç özellikleri genellikle aynıdır. Firmamız özel ithalat yapmaktadır. İstemiş olduğunuz ürünü bize markası ( varsa resimleri ) ve teknik detayları ile bildirirseniz, Kore'deki çalıştığımız firmaya sorar ve size teslimat ve fiyat bilgisini veririz.

Saygılarımızla,

11. djnone

djnone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dexter1x sitenizde i20 ile ilgili bazı ürünler gördüm peki i20 için komple body kit veyahutta spoiler tarzı parçalar getirebiliyormusunuz ?

12. dexter1x

dexter1x Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,

Bosy Kit'leri özel ithalat ile getiriyoruz. Ancak i20 modeli bildiğiniz üzere henüz yeni piyasaya çıktığında dolayı aksesuar ve body kitleri çok fazla bulunmamaktadır. Kore'de henüz body kite rastlamadık. Spoiler için ise üretici fabrika henüz tasarım aşamasında, üretildiği anda ithalatını yapacağız.

13. djnone

djnone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler

14. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    depo kapağı güzelmiş

15. Misafir

Misafir Guest

Merhaba Dexter1x,
    Aslında amacım Era aracımdaki mevcut yay ve amortisörleri monroe gibi bir marka ile değiştirmek. Çükü araç zıp zıp zıplıyor ve amortisörlerim değişmesine rağmen yine çok ses yapıyor.Bu konuda Assan dan ve servislerden artık umudumu kestim. Monroe Türkiye ile görüşmemizde Era için ürünümüz yok diyor fakat Verna için ürünleri mevcut. Onlar Verna ile Era nın bu parçalarının aynı olduğunu teyid edemediler. Bunun aynı olduğunu teyid edebilirseniz birçok arkadaşım size duacı olacaktır eminim...Saçma bir istek gelebilir ama yardımcı olabileceğini düşündüğüm herkese soruyorum.

16. dexter1x

dexter1x Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Okan Bey,
    Mevcut ürünün ve istenilen ürünün teknik verileir olmadan bizde herhangi bir teyit veremeyiz.

Korede Verna olan araç bizde Admira olarak tanımlanır.
    Korede New Verna olan araç bizde ERA olarka tanımlanır.

Ve bildiğim kadarıyla bu iki aracın amortisötleri birbirlerinde farklı.Sorunuza cevap verebilmek yapacağım araştırmada kullanamk üzer, size sporr amortisör mü lazım yoksa sadece yay mı lazım?

Selamlar

17. dexter1x

dexter1x Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Belki faydası olabilir. Bir alman firması spor amortisor ve yay üretiyor.Koredeki tuning firmaları dabu firmadan ithal ediyorlar.

www.bilstein.de

18. Misafir

Misafir Guest

Dexter1x, bana aracın hoplayıp zıplamasını kesecek ve sürüş konforunu artıracak yay ve amortisör kombinasyonu içeren bir çözüm gerekiyor. Mevcut süspansiyon sisteminde yaylar oldukça sert ve amortisörlerde oldukça yumuşak kalıyor. Bu sebeple en ufak bir tümsekte dahi aracın salınımı özellikle arkada çok fazla.Elimdeki tek bilgi bu malesef.

19. dexter1x

dexter1x Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Belki faydası olabilir. Bir alman firması spor amortisor ve yay üretiyor.Koredeki tuning firmaları dabu firmadan ithal ediyorlar.

www.bilstein.de

Firmanın türkiye de temsilciliği bulunmakta.Umarım size faydası olur.

Rotas Oto Ticaret A.S.
    Davutpasa Cad., Sercekale Sk. 13
    34020 Topkapi / Istanbul
    Turkey
    Tel.: 0 212 4819280
    Fax.: 0 212 4819451
    E-Mail: rotas@rotas.com.tr

20. Misafir

Misafir Guest

Dexter1x dostum çok teşekkür ediyorum size. Verdiğiniz linki inceledim ve 1.5 crdi için amortisörleri bulunuyor bu arkadaşların. Şimdi Türkiye temsilciliği ile irtibata geçelim pazartesi bakalım ne olacak. uyku tutmaz beni şimdi.
    Yalnız Hyundai 1.5 CRDi için motor gücünü 60 Kw - 82 HP olarak vermişler acaba yurtdışındaki dizel eralar bu güçtemi üretiliyor merak ettim. İncelemek isteyenler için link aşağıda,
    http://www1.carparts-cat.com/webkat.asp?SID=0085101173116713018004&ROOT=1

Tekrar çok teşekkür ederim sizinle tanışmak güzeldi. Görüşmek üzere.

Edit: Tekrar baktımda 82 HP dediği 3 silindir 1.5 motormuş. Model yılını 2008 seçtim 4 silindir 1.5 crdi görünmüyor.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gifDemek 3 silindir 82 HP motor 2008 model olarak yurtdışında hala satılıyor.
    Düzenleyen : Okan Özkan

Bu Sayfayı Paylaş