Bu gün Kocaeli Autoking e gittim gitmişken Hyundai Fertan a uğrayıp 90.000 bakımı için fiyat alayım dedim işte fiyatlar 90,000 km bakımı işçilik dahil 860 tl Blatalar+ diskler işçilik dahil 640 tl Baskı balata seti işçilik dahil 1122 tl İşçilik hariç: sadece diskler 400 tl sadece balatalar 135 tl Baskı balata seti 700 civarı bişey demişti tam aklımda kalmadı. Bakıma 860 dedikten sonrasını sağlıklı olarak dinleyemedim zaten Baskı balata henüz sağlam sanırım ama bilgi olsun diye fiyat aldım, fren balataları kesin değişir de disklerden emin değilim onlar da ya değişirse diye fiyat aldım. Fiyatlar bana yüksek geldi daha ucuza yaptıran varsa paylaşırsa sevinirim. Bunların hepsini yaptırsam 2622 tl bi çift de lastik alsam 3000 tl masraf çıkıyor. Bu arada Autoking boyacının 100 tl ye hallederiz dediği yere 2 tane boya hakkı + 80 tl para istedi o da ayrı bi dert.
Bizim buradaki hyundai serviside 860 TL FİYAT VERDİ 90000 BAKIMINA.BUGÜN USTAMA SORDUM 400 TL FİYAT VERDİ ORJİNA LBASKI BALATA OLACAK TABİKİDE.YARI YARIYA FİYAT VAR NEREDEYSE
kazıklanmayın arkadaşlar ben 90 binde accent era nın triger setini değiştirdim aracım şu anda 112800 km de baskı balatayı geçen hafta değiştirdim baskı balata yağları ve parçaları 185 tl tuttu 150 tl de işçilik istediler 335 tl ye çıktım yetkili servis 750 tl fiyat vermişti diskleri hiç değiştirmedim çünkü sağlam durumdalar arka fren balatalarım 90 binde değiştiği halde haylen sağlam durumdalardı SİZ SİZ OLUN KAZIKLANMAYIN PARANIZ ÇOK İSE ORASI SİZE KALMIŞ
Bende ustama sanayide 90000 bakımını yaptırmayı düşünüyorum 400TL masrafın olur dedi.Orjina lparçalar takılacak artı.
Malesef banada ön diskler ve frenler için öyle fiyat vermişlerdi. Hyundainin Era & Getzlerdeki orjinal baskı balatasıda Valeo'dur. Set 3 parçadan oluşur 200 lira + 2 litre şanzuman yağı. Getzimin 4 disk balatası Valeo marka 100 liraya aldım. Ön diskleri TRW marka aldım onlarda 145 lira.
benim 400T LVERDİĞİM FİYAT TRİGER KAYIŞI V KAYIŞI DİĞER KAYIŞLAR BUJİ YAĞ YANİ 90000 BAKIMI FRENLER FALAN YOK