Arkadaşlar aracımın 60.000 km bakımı yaklaşıyor, artık bakımlarımı ***Yasaklı***'dan temin ederek özel servis'te yaptırmayı düşünüyorum. Era Periyodik bakım tablosunda "yakıt filtresi" adı altında bir parçadan bahsediliyor. Bu filtrenin aşağıdaki resimde verilen filtre olup olmadığı konusunda emin olamadım. Ne dersiniz, bu mudur? (link eklemek mümkün olmadığı için resim ekliyorum) ürün adı: Accent Era Uzun Ömürlü Benzin Pompası Filtresi 1.4-1.6
evet gürcan bey link ekleyemiyorum. ama ***Yasaklı*** sitesinde era 1.4 başlığı altındaki , elektrik aksamı bölümünde bulunan ürün ürün ismi :Accent Era Uzun Ömürlü Benzin Pompası Filtresi 1.4-1.6
Link bozuk ama yakıt filitresi konusunda kararsıssanız yakıt filitresini almayın yağ yağ filitresi vs şeyleri alın çıkan filitreyi sanayideki parçacıdan alırsınız :RpS_thumbup:
Sanırım firmanın adı özellikle engellenmiş forum ayarlarından, ben en iyisi mrblack arkadaşımızın dediği gibi o parçayı sanayiden temin edeyim.
117 lira veridm ben bugün bir yetkili serviste, 60 bin bakımı yaptırdım bende, 4.yılından dolayı gerçi benim araba 37 binde ama yinede değiştirdim
Yağ filtresini gidip yetkili servisten alın, ***Yasaklı***'dan daha ucuza satılıyor. Orjinal olmayan yağ filtreleri lifterleri bozuyor.
arkadaşın belirttiği parçaya 117 lira verdim arkadaşlar, 60 bin bakımı toplam maliyeti 640 lira yetkili servis fiyatı
akparda orjinali 45 tl iken servis 117 yazmış enteresan . siz 60 bin bakım faturasındaki ayrıntıları buraya yazabilirmisiniz.
Yakında ***Yasaklı***'da ki orjinaldir, servisteki yan sanayi derlerse şaşırmam. Bişey oldu 2-3 kişi birden ***Yasaklı*** neferi gibi yazmaya başladı son günlerde. Hayır fiyatları uygun olsa bişey demeyeceğim. Serviste orjinal filtre 4.5TL, akparda yan sanayi filtre 10 lira. Servisteki lifter bozmaz, bosch basınç değeri farklı olduğu için lifterleri bozar.
biz bildiklerimizi paylaşalım da gerisi arkadaşlara kalır.sonuçta insanlar istedikleriniz yapmakta özgür biz kimseyi savunmuyoruz yada düşmanı değiliz sadece bildiklerimizi paylaşıyoruz
servis işçilik ve kar payını daha yüksek tutuyor tabi, tamam bugün alacağım fatura koyarım ilgili bölümden takip edersin, sanki eskiden sonuçlanmıış bakım işleri diye bi başlık vardı bulamazsam buraya da koyarım
faturayı üşendiğimden buraya yazamadım henüz ama 111 tl imiş o parça, ayrıca araba ile kendinizin ve başkalarının canını taşıyosunuz, bazı mekanik parçalarda her zaman orjinal parça kullanılmalı, bu şeye benzer, doktora gitmeyelim de , alternatif tıp alanında uzman bi kişiye gidelim gib birşey
111 tl benzin pompası filtresi fiyatı verdi servis. akpardaki 45 tl ve orjinal genunei parts kutusunda. bunu alsak iş görmezmi ki