Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era 2010 model 15.100 km'de ama

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda muratkanat71 tarafından 4 Ağustos 2012 tarihinde açılan konu

1. muratkanat71

muratkanat71 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,
    2010 model 15.100 km de era 1,4 team(abs) li aracım var,aracı sıfır aldım.Ayda ortalama 450-500 km yapmaktayım.Ancak takribi son 6 aydır aracımda frene bastığımda sağ arka tekerlekten ses gelmekte bu ses demirin denire sürtmesi gibi ancak sol arka tekerlekten gelmiyor.İnanın servise gitmeye korkuyorum , bu gelen ses balatadan geliyorsa garantiye girermi birde araç 15.100 km de bu sesin gelmesi normalmidir.
    Teşekkür ederim.Syg.

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Eğer balatadan ise ve garantiye dahi girmiyorda bir balata için bu korkuyu çekmeye değmez. Balata kaç paralık şeyki. Bence en kısa zamanda servise gitmelisiniz. Arabanızın km önemli değil bence son çıkan kasa Jetta larda direksiyondan sorunlar çok fazla çıkarıyor örneğin.

3. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    gelen ses normalde balata sesi gibi... abi herhangi bir ustaya gösterin sadece baktırmak isitiyorum deyin. problemi öğrendikten sonra birde sonra sorunu tlf servise sorarsınız. duruma göre nerede yaptıracağınıza karar verirsiniz...

4. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    arkalar kampanaysa zamanla içinde balata vs tozu birikiyor ve bu tip sorunlar olabiliyor açtırıp temizlemek ve ayarlamak lazım tabi herhangi bir üretim hatası yoksa hiç korkmayın garantili araç olmasa bile pek masraf açacağını düşünmüyorum

Bu Sayfayı Paylaş