Merhaba, 2010 model 15.100 km de era 1,4 team(abs) li aracım var,aracı sıfır aldım.Ayda ortalama 450-500 km yapmaktayım.Ancak takribi son 6 aydır aracımda frene bastığımda sağ arka tekerlekten ses gelmekte bu ses demirin denire sürtmesi gibi ancak sol arka tekerlekten gelmiyor.İnanın servise gitmeye korkuyorum , bu gelen ses balatadan geliyorsa garantiye girermi birde araç 15.100 km de bu sesin gelmesi normalmidir. Teşekkür ederim.Syg.
Eğer balatadan ise ve garantiye dahi girmiyorda bir balata için bu korkuyu çekmeye değmez. Balata kaç paralık şeyki. Bence en kısa zamanda servise gitmelisiniz. Arabanızın km önemli değil bence son çıkan kasa Jetta larda direksiyondan sorunlar çok fazla çıkarıyor örneğin.
gelen ses normalde balata sesi gibi... abi herhangi bir ustaya gösterin sadece baktırmak isitiyorum deyin. problemi öğrendikten sonra birde sonra sorunu tlf servise sorarsınız. duruma göre nerede yaptıracağınıza karar verirsiniz...
arkalar kampanaysa zamanla içinde balata vs tozu birikiyor ve bu tip sorunlar olabiliyor açtırıp temizlemek ve ayarlamak lazım tabi herhangi bir üretim hatası yoksa hiç korkmayın garantili araç olmasa bile pek masraf açacağını düşünmüyorum