Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era 2008 model double teyp problemi

'Teyp-Cd-Mp3-Usb Çalar' forumunda Ak38 tarafından 27 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. Ak38

Ak38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Zekeriya Akdağ
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhaba arkadaşlar 2008 model bi era aldım üzerinde double orjinal teyp var ama teypde bi sıkıntı var usbde çalışırken kendiliğinden cd çalara veya radyoya geçiyor. Çukura filan düşünce başa alıyor kendini okumaya başlıyor veya torpido kapanı kapatınca teyp gidip geliyor daha önce bu arızayla karşılaşan arkadaşlar oldumu aceba bana yardımcı olursanız sevinirim.

2. 23korg23

23korg23 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    79
    Ad Soyad:
    yasin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Usb yuvasinda bi temassizlik var gibi. Elinizden geliyosa ince uclu cengel tarzi biseyle usb uclarini ice dogru cekin tabi hafifce cekin

3. ottoman35

ottoman35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Mustafa E.
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Benzer problem bende de vardı servise götürdüğümde söktüler ve garantiye yolladılar... Sonuç? içine yeğenim bozuk para atmış (Cd kısmından sanıyorum) yani hani derler ya içine para sıkışmış diye gerçekten de öyleydi, bi süre yapmadı ancak şimdilerde aynı sorun tekrar başladı eğer içerisinde cd varsa sorun yok ama cd takılı değilken radyodan usb ye geçiyo cd ye geçiyo kafasına göre error veriyo sonra mode tuşuna basıp radyoya geçince düzeliyo taa ki bir sonraki çukura kadar, sanırım bir devre elemanı ve ya veri yolunda hasar / temassızlık var

Bu Sayfayı Paylaş