Aracımı mayıs ayında aldım kitapçıkta 2000 km ye kadar 88 km yi aşmayın falan gibisinden şeyler yazıyordu forumda da okuduguma göre 2000 km den sonra daha az yakıyo demişlerdi bir ay önce 2150 km deyken bi benzin aldım opetten ağzına kadar doldurdum 400km anca gittim şehir içi dışı karışık. Ancak 2500 km de yani geçen hafta yine opetten yine aynı pompadan benzin aldım yine ağzına kadar fullettim. bugün baktım 396 km yol yapmışım ibre de tam çeyreğin üstünde. Yani herhalde 2000 den sonra ekonomikleşmeye başladı biraz. bakalım sonraki fullemelerde de aynı tasarrufu gösterecek mi? İbre tam çeyreğin üstündeyse ne kadar daha gider ki??
Şehirdışı 200 km daha gider. Forumda bi arkadaş ışık yandıktan sonra 90 km gittim demişti . Öyle hatırlıyorum. Ancak tabi sen onu deneme. ışık yandıktan sonra şehirlerarası 50 şehiriçi 30 km yi geçmeden bezinini al........
benim aracım 2008 md 1.4 era team geçen sene temmuz ayında aldım ve ertesi gün memlekete gittim tatile şehirler arası 560 km yolda 110 tl benzin yaktı bu yıl araba 14000 km de 95 tl yaktı
Bendede otm var . Sakin kullanımda Şehirlerarası........6,5 litre Şehiriçi...............10 litre yakar. 5000-6000 km den sonra az daha düşer........
Benzin geçen sene kaç tl idi bu sene hatta yolculuk yaptığın gün kaç tl bu önemli. Geçmiş mesajlarımda da yazdım . 20 haziranda memlekete gittim 29 haziranda döndüm. Giderken 3,24 idi dönerken. 3,04... İşin doğrusu litre yazmak .