Merhabalar Arkadaşlar; Hyundai Accent Era CRDI VGT Team ABS 1.5 Hyundai Aldım Yeni 17000 Kmde Ancak Yakıtını Anlayamadım Şehir İçi Olarak Aracımı İlk aldım ve ani duruş ve hızlanmalar yaptım sürekli ve hız olarakda dengesiz kullandım sürekli gaza bas frene bas şeklinde aracımı genellikle 150 130 km hızında kullandım ve aracıma 80 tl mazot aldım 300 km oldu şuanda ise çeyrek depo mevcut hala depoda nasıl sizce?Hyundai era 1.5 Hakkında KEsin Olarak Denenmiş Km Hesabı Kaç kuruş Yaktığını Bilen Varmı Varsa Yorum Yaparak Yardımcı olabilirmi Teşekkürler
63 Kişi Okumuş Neden Biri Yorum Yapmadı Kimsemi Bilmiyor Bu Yakıtı Aracıımn Ne Yaktığını Bilmiyorum Ne Kötü Bi Drum
üstadım 1.5 crdi 2009 model era var bende.. Antalya şehir içi serikullanımda 7-7.5 lt yakıyor.. araç 13000 km'de
benim era 1.5 şehir dışı yolda 4.3 yakıyor, ama şehiriçi yakıt sarfiyatı bir hayli fazla Düzenleyen : işte
Eranın Yakıtına Kesin Olarak Bir Çözüm Bulunsa Konularda Çözüm Bulmuş Olucak Ancak bir Sonuç Yok Bir kişi Çıkıp Ben Bu kadar Mazota bu kadar parama bu kadar gittim demiyorki oyüsden uzuyor bu konular