arkadaşlar arabayı alalı 5 gün oldu.geri vitese atarken özellikle sabah ilk çalıştırdığımda problem yaşıyorum.çok zor geçiyor geri, vitese.araçla ilerledikten bir süre sonra ise çok kolay geçebiliyor geri vitese..
bana 3 tane araç gösterdiler.2 sinde geri vitese atmaya çalıştığımda sorun yaşadım.söyledim.alışırsınız dediler.arkadaş vardı kullanan onu aradım.oda aynı problemi yaşadığını söyledi.forumda okudum.problem yaşayanlar var geri vitese ageçerken..
Ben getzdede arada yaşıyorum.Eminim herkeste yaşıyordur. Hyundailerin vites geçişleri kemikli olmasından dolayı sanırım
Tahmin ettiğim kadarıyla imalat esnasında gereken özen gösterilmiyor, ancak zamanla her şey yerine oturuyor, mesela süpalar değiştiğinde yerine oturması için alıştırma yaparlar'ya, sanırım bu tür bir eksiklik var, parçalar bir müddet sonra yerine alışıyor,düzeleceğinden emin olabilirsiniz.
İlk başta bende geri viteste çok sıkıntı yaşıyordum. Neyseki şimdi tıkır tıkır geçiyor. Alışıyor zamanla.
era dizelim var team model makyajlanmış geri viteste en ufak bir sorun yok ,çok rahat geçiyor aldığımdada çok iyiydi bence siz servise gösterin
arkadslar bu iş sanırım bıraz şans işi. era crdi 2006 model team war bn de. alalı 3 yıl oldu. bı kere bıle sorun cıkarmadı hıcc. ama herkes sorundan bahsedıyor. 64bin km de aracım. herturlu yere gırer cıkarım ve hızlı kullanırım. hıc sorun wermedı cok memnunum.
Kitapçıkta yazıyor zaten, geri vitese takarken geçmeyebilir diye. debriyajı bırakıp tekrar basın yazıyor. hiç olmadı 2'ye takın sonra geriye takın.