merhaba arkadaşlar 60,000 bakımı geldi arabanın servise götürdüm arka amortisör ve ön frenler dahil 800 tl fiyat çıkardı servis normal tamirciye götürsem 400tl ye hallolucak bişey benim yerimde olsanız neyaparsınız yorumlarınızı bekliyorum
Aracın yetikili servis bakımlı ise devam yetkili servise derim.Tabiiki tercih meselesi sonuçta dizel araba kimse satarken kmsine inanmıyor Düzenleyen : Levent
Ben ikinci el araç alcak olsam (0-6 yaş arası) servis bakımlı isterim özel ile yetkili servis arasında çok farklar var özel servis sadece görevi yerine getirir yetkili servis bütün kontrollerini yapar yinede karar senin.
60.000 KM bakımı ağır bakım bildiğim kadarıyla.dikkat! ne kadar şikayet de etsek ben yine de yetkili servis diyorum. fiyat olarak yüksek fakat yetkili servis de kredi kartı ile ödemede yardımcı olabiliyor.bunu da sorun mutlaka serviste.örneğin yıl sonuna kadar garanti bonus'un anlaşmalı hyundai servislerde 12 aya kadar vade kampanyası var.
forumda özel servise gidip 3 lira kar ederken 5 lira zarar eden birkaç arkadaşın yazısına denk gelmiştim..aracınız en kötü ihtimal 2006 model yani daha yepyeni...mümkün olduğu kadarıyla varsa kampanyalardan yararlanmaya çalışın derim
bu aralar %25 kampanya var. siz hangi servise sordunuz. ben samandıra as otoya götürücem bakım için triger+debriyaj+yağ değiştiricem. sanayideki fiyattan 50 tl fazla söylediler bana.
ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar aracım 2007 model servis garantisi devam ediyor en mantıklısı servis gibi görünüyor