19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era 1,4start expo görüşlerim

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 26 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

aracı donanım olarak bayağı boş buldum bilmiyorum ama tahminimce start ile team arası birşey olması lazım.teamda görüp bunda görmediğim direksiyondan kumandalı müzik sistemi usb çalarlı mp3çalar abs koltuk arkası cep içten açılan bagaj kapağı sis farları ve hoparlör sadece pandizotta var arkad galiba gibi özellikler yok.ama ikinicye era geçici olarak aldığımızdan dolayı şuna kanaat getirdim getz 1,3 12V era 1,4 16valf era çok daha seri ve daha iyi hızlanıyor.eraya yanaşmaya başladık ailece...bugün aldık bu erayı sabah yaklaşık 150km civarı yaptım genel olarak biraz daha donanım olsa alınacak araç yani donanımlısı alınır içimize sindi... bu arada birşey dikkatimi çekti önceki 19bindeydi bu 12binde yeni yeni arabalar denk geliyor vallahi ayrı bir zevk.
    Düzenleyen : CAGLAR2801

2. ttekmir

ttekmir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dikiz aynalarının elle olmasıda bir fark, startla team arasında gösterge farkıda var sanırım. Tepe iç aydınlatmasının arkada olmasıda sanırım sadece expoya ait bir özellik benimkinde orta arkada kaç tane taksiye bindiysem hep önde belkide modline bağlıdır. ben benzini opetten almaya başladım kalkışı çok farketti arabanındaha atak fırlıyor.

3. mechanic35

mechanic35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende team expo var araçtan çok memnunum sıfırından beri tüplü.yakıtı çok iyi

4. Misafir

Misafir Guest

aracı kullandım bir hafta oalcak yarın veriyorum aracı toplamda 290km yaptım benzin ışığı yanarken aldım öyle veriyorum aracı 85liralık benzin aldım parça parça toplamda genel oalrak hızlanış kalkış vs olarak çok iyi bir araç ama lpg ye alıştıktan sonra koydu biraz abana açıkçası benzin.lpg de 300km yapmıştım 46liraya

Bu Sayfayı Paylaş