arada bir "check" ışıgı yanıyor bilgisayarda katalizör arızası çıkıyor hatayı siliyoruz 300 500 km sonra tekrar ediyor. ustam katalizörü iptal etmek gerektiğini söylüyor şimdi era larda kat iptali yapan arkadaşlarımızın tavsiyelerini bekliyorum. birde katalizörü söktürüp saklasak fenni muayenede falan tekrar taksak nasıl olur sizce?
katalizatörü iptal ettirdgnizde aracınızın sesi epeyce degişir hırlama sesi gibi ses çıkartır degiştirmenizde fayda var bence
biraz önce lpg ciye gittim ayarlar normal lpg nin markası akpet diğer aracımada hep aynı yerden alırım onda bir sorun yok
son iki gündür ankaradaydım bu ışık tekrar yandı yoğunluktan söndüremedim(kutup basını sökerek yapıyorum) daha sonra dönüş yolunda kendiliğinden söndü şimdi bu oksijen sensörü nerede altta eksozun oldugu yerdemi yoksa kaputun altında eksoz manifoltunun oldugu yerdemi? birde nasıl neyle temizlerim deytaylı anlatılırsanız memnun olurum sabahları ilk çalıstırdıgımda araç benzindeyken eksozdan inanılmaz bir biçimde benzin kokusu geliyor aracı benzinde kullandıgımda 3/4 depoyla 150 km kadar gidiyor aynı sebepten olabilirmi? Düzenleyen : absolute
bu sabah hava sıcaklıgı +4 dereceydi sabah calıstırdıgımda mavi duman ve benzin kokusu yoktu arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak yada bilgisi olan kimse yokmu???