1.4 eranın ekim ayında 40.000 deyken 45.000 bakımına girdi. fakat o zaman v kayışları değişmedi. periyodik bakım tablsuna baktım sitede 60.000 de değişir diyor ama ben geçen gün kış geçti bi şu kaputu kaldıralım bakalım deyip şöle bi göz atarken kayışın üzerinde çatlaklar olduğunu fark etttim. bu çatlaklara hemen müdahale etmek gerekli mi? Risk oluştururlar mı? bu ay sonunda 1.500 kilometrelik yola çıkacağım. 60.000 e bekletirsem büyük risk almış olurmuyum yoksa gidip değiştirtmek gerekir mi? Servisi aradım illa gel bakalım dediler. servis bulunduğum ilde değil 3 saatlik mesafede onun için burdan size de bir danışayım dedim. cevap verirseniz sevinirim.
bende sorun yoktu 45 binde iken 60.000 4. bakıma girdi ve değişti.. son bakımı ne zaman yaptırdınız o 45 bin i..8 aay falan geçtiyse o kadar yolu gitmişken 60 binide yaptırın.. v kayışı değişsin.. koparsa arıza, hasar olur mu bilmem ama klima çalışmaz en basitinden
mdx sağol cevap için ekim ayında araba 40.000 kilometredeyken gittim 45.000 lik bakıma 3. yıl bakımına . ekimden bu yana yol yapmadı şu anda 44.000 kilometrede. Ama şimdi yaz geldi memlekete gidince iki ayda 10.000 daha yaparım. Cevap verdiğin için sağol.
kardeş sen arabaya binmiyorsun ki bu bile o kayışı çatlatabilir diye düşünüyorum..çok gerilip-büzülüp birden çalışınca genleşince çatlama yapabiliyordur.. sende saol.. yatan arab,a hele kışın yatıyorsa pas yapma tehlikesi olur..rutubet motor çalıştıkça atılır..(bütün kış sadece 1000 km yapmışsın, en kötü 2-3 günde bir motor kaputunun altı ısınacak kadar yol yapılmalı)
mdx küçük bi ilçedeyim okul 1,5 2 kilometre falan gidip geldiğimiz yol o yani. merak etme sürekli çalışıyor motor çalışma sıcaklığına ulaşıyor hergün muhakkak ama mesafe kısa ondan dolayı yol olmuyor. ama dersen ki soğuk sıcak etkiler soğuğu iliklerine kadar hissediyor kışın Bu ay bittikten sonra temmuz haziranda muhtemelen bir 10.000 yapar gelir. Ben en iyisi gidip servise kontrol ettireyim bari.