Selamün aleyküm aracımı yeni aldım tüm onyargilarima rağmen aracımı sevmeye başladım sizler sayesinde de daha yakından taniyabilecgimi düşünüyorum sorum şu 100 lira lpg ile şehir içi 0.32 kuruş yaktım 315km bu normal mi aracı çok az yakması ile meşhur olduğunu biliyordum benzini hiç demiyorum resmen ibrenin düştüğünü gorebiliyorum
Kullanım şeklinizi, tek marşta kaç km yaptığınızı, şehiriçi trafik durumunu belirtirseniz daha iyi olur. Lpg litresi kaç tl?
Otomatik şanzuman ve şehir içi ise gayet iyi hocam, 4 yıl era kullandım bu değer çok güzel içiniz rahat olsun. Tabi manuel olsa o değer daha aşağı olurdu tabiki..
ben manuel vites kullanıyorum. sürüş şekline göre değişiyor zaman zaman ama 9-10lt arası lpg yakıyorum. kuruş hesabından çok litre hesabı yapın daha doğru veri elde edersiniz. ekstra bir yere gitmezsem işe git gel ayda 750 800km arası yol yapıyorum aylık verdiğim ücret 3x65tl lpg+30 ya da 40tl benzin toplam 240tl falan masrafım oluyor. lpg taktırdığıma gerçekten seviniyorum. amcamda 2011 dizel otomatiği var. eranın otomatiği çok sağlam diyordu. çalıştırdıktan sonra 1-2 dakika beklerseniz gaza çabuk geçer benzinde fazla yakmazsınız. 1.6 versiyonu daha az yakıyor diye bir şey demişti benzinlikte birisi ama ne kadar doğru bilmiyorum.32 kuruş otomatik için iyi değer bence.
Aynen öyle yapıyorum hocam direk gitmem benzinde 1 dk falan çalışır öyle giderim net lpg kullandığım km bu yani sadece lpg de kullandığım km yi yazdım herkese çok teşekkür ederim bu arada