Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

era 1,4 60 bin bakımı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda MUSTY805 tarafından 29 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. MUSTY805

MUSTY805 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    petrol ofisi maxima 10/40 motor yağı yağ, hava, polen filtresi champion buji takımı (4 adet) 75 lira
    mando amortisör (kore) (4 adet) 300 lira
    fren antifriz vs kontrolleri iç dış yıkama + işçilik 100 lira
    toplam = 475 lira
    arabam 2008 model 2013 e kadar garantisi vardı arabamı garantiden çıkarttım ve mutluyum... ayrıca 45bin bakımından servise götürmeme rağmen polen filtresini değişmemiş olduğunu hem söylediler hemde gösterdiler bilginize...

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    10-40 yağ iyi değil..eski !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! veya tofaş a binmiyorsunuz..ama yılda 10 bini geçemiyorum diyorsanız belki düşünülebilir..yılda bir değişim şart.. bursa gibi soğuk bir yerde 5-40 daha ideal olacaktır ki servislerde bu yağı kullanıyor..aracınız gerçektende 60 bin e dayandıysa depo daki benzin filtresi değişimi var rutin bakım tablosunda..

3. muratbaris37

muratbaris37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    221
    Ad Soyad:
    MURAT BARIŞ AYDIN
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    onların yanında 60000 bakımında ben v kayışlarını da değiştirmiştim.

4. MUSTY805

MUSTY805 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla tamircim iyi dediktem sonra sorun yok bende. rutin bakım mı? servisin 45 binde değiştirmesi gerenken polen filtresini bile değişmemiştir servis bile rutin bakıma uymuyorki pis koku klimanın zayıf çalışması cabası !!! keşke çıkan polen filtresinin resmini çekseydim anlardınız...

Düzenleyen : MUSTY805

5. MUSTY805

MUSTY805 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

evet haklısın bakıldı ilerde triger kayışları ile hep beraber değiştiririz güzel denildi.
    SERVİSTE 500 liraya 4 adet amortisör de(garanti haricinde) değiştimi? zaten sağ ve sol çaprazlama yağ kaçırmış garanti dışı...

6. burak44

burak44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2000 model hyundaı accent lx siboplardan ses geliyor.araç boşta giderse böyle bir sorun olur mu?bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Düzenleyen : burak44

Bu Sayfayı Paylaş