petrol ofisi maxima 10/40 motor yağı yağ, hava, polen filtresi champion buji takımı (4 adet) 75 lira mando amortisör (kore) (4 adet) 300 lira fren antifriz vs kontrolleri iç dış yıkama + işçilik 100 lira toplam = 475 lira arabam 2008 model 2013 e kadar garantisi vardı arabamı garantiden çıkarttım ve mutluyum... ayrıca 45bin bakımından servise götürmeme rağmen polen filtresini değişmemiş olduğunu hem söylediler hemde gösterdiler bilginize...
10-40 yağ iyi değil..eski !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! veya tofaş a binmiyorsunuz..ama yılda 10 bini geçemiyorum diyorsanız belki düşünülebilir..yılda bir değişim şart.. bursa gibi soğuk bir yerde 5-40 daha ideal olacaktır ki servislerde bu yağı kullanıyor..aracınız gerçektende 60 bin e dayandıysa depo daki benzin filtresi değişimi var rutin bakım tablosunda..
valla tamircim iyi dediktem sonra sorun yok bende. rutin bakım mı? servisin 45 binde değiştirmesi gerenken polen filtresini bile değişmemiştir servis bile rutin bakıma uymuyorki pis koku klimanın zayıf çalışması cabası !!! keşke çıkan polen filtresinin resmini çekseydim anlardınız... Düzenleyen : MUSTY805
evet haklısın bakıldı ilerde triger kayışları ile hep beraber değiştiririz güzel denildi. SERVİSTE 500 liraya 4 adet amortisör de(garanti haricinde) değiştimi? zaten sağ ve sol çaprazlama yağ kaçırmış garanti dışı...
2000 model hyundaı accent lx siboplardan ses geliyor.araç boşta giderse böyle bir sorun olur mu?bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Düzenleyen : burak44