Arkadaşlar merhaba aracım 2007 model select 1.5 era 2 tane temel sorunum var. Öncelikle direksiyon eps li sorun şu direksiyon hafif sağ sola hızlı ve kısa manevra ile çevirirken tıkırtı geliyor. Araba boşta harektsiz. Çukurlara girince aynı ses mevcut. Arıza tespitine ön suspansiyon takım dahil başldım peşine direksyn kutusu kutuyu elden geçirdk ses kesmedi en son eps de karar kıldık. Hatta direksiyon arkasındaki sargıya varıncaya kadar ama korktuğum başıma geldi. Servise gttim eps ışık yakmadğı için bişe yapamıyrz garantide değişmez dediler. Ortalama 1000-2000 arası maliyeti var. Ankarada eps tamiri yapan yer varmıdır varsa yardımcı olurmusunuz. İkinci arızam vites araba 2000-3000 devir arasında 1. Viteste az olmakla birlkte 3-5 de viteste geri kasılma arıdında titreme yapıp rahatsız edici bir ses meydana geliyor bunu herazaman yapmıyorki en azından kereta ustaya gösterirken o anı yakalayamıyoruz ama titreme yaparken elimi vites demirine tutuyrm titreme dipten geliyor. Çözüm olarak bir usta vites halatları dedi bende mobis denilen orjinalinden farksız halatla 120 tl + işçilkle değiştrdk ama ses bir hafta kesildi lakin yine başladı artık sorun nerde tespit edemedik şanzuman dediler korkuyrm açtırmaya ankarada iyi bir usta şanzıman üzerine bu işi çözebilecek yönlendirmenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.