Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Şikayet Giderildi EPS hidrolik arızası çözümlenmesi hk.

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda yıldız77 tarafından 27 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. yıldız77

yıldız77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    enis yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Merhabalar eps arızası sebebi ile ilk gittiğim yetkili servis gen müdürlük ile görüştüklerini eps nin daha önce değişmiş olduğunu artık karşılayamayacaklarını ve ücret karşılığı yapabileceklerini bildirmesi üzerine aracımı Ankarada bir başka yetkili servis olan ATA ya götürdüm aracı servis yetkilisi Ömer bey tespitler yapıldıktan sonra gen müd ile görüşeceklerini daha sonra durum hakkında bilgi vereceğini bildirdi.Çok kısa bir süre içerisinde tarafımı arayarak genel müdürlükten onayı aldıklarını ve ellerinde hazırda parça olmasından dolayı 1 gün içerisinde tamir edilerek 1 kuruş dahi talep edilmeden aracım teslim edildi.Ata Hyundai ve Ata servis danışmanı Ömer Çalışkana çözüm ve müşteriyi kazanmaya odaklı yaklaşımları, ilgi,alaka ve hızlı çözümlerinden dolayı teşekkür ederim.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Valla ankara da olsak, tüm forum ata plaza cı olacağız.

Adamlar hemen çözüyor sorunu...

İstanbulda benzer servis önerisi olan var mı ? Bin dereden su getirmeyen, sorunu görmezden gelmeyen ?

4. eradizel

eradizel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    cenk karacaoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Aynı sorun (EPS) benimde başıma geldiğinden ötürü sizi en iyi anlayabilecek Hyundai sahiplerinden biri de Benimdir sanırım...

Aynı şekilde benimde (Aracım Garanti kapsamında olmadıgı halde) Mersin yetkili Hyundai Servisi 1 gün içerisinde benim aracımın EPS sini de 1 kuruş ücret almadan değiştirmişti... Kenim yaptıracak olsaydım ;(Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 1015 TL+İşçilikti)

5. omr_clskn

omr_clskn Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Valla sorununuzun çözüldüğüne çok sevındım enıs bey. cenk bey onlarda aynı bızım gıbı ıyı nıyet garantısını kullanmıstır. Eps gercekten arızalandıgı zaman normal bırsey degıl. ucretı gercekten fazla. ama sızınde sorununuzun cozuldugune cok sevındım

6. omr_clskn

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Salih abi senın aracın sorunu tam olarak nedır. Valla elımızden gelenı yaparız senın ıcın. Istanbulda orhan abının aracınıda ben ankaraya cagırmıstım. sorununu cozdum ve sımdı cok guzel oldu dıyor bınıyor oyle. senın sorunuda ogrenelım belkı elımızden bıseyler gelır yanı

7. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    direksiyon kutusu arizasinin eps ile bir ilgisi var mi acaba

8. omr_clskn

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    eps elektronık dıreksıyon kontrol kutusudur. ıkısıde farklı sekılde arızalar verebılır. sorun neydı tam olarak

9. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Ömer bey sorun bozuk yollarda gelen tikirti sesi ben rotlardan diyerek rotlari degiistirdim fakat usta direksiyon kutusunun arizali olduğunu söyledi 2007 dizel era eps isigi yanmiyor boşluk da yok

10. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Ömer bey sorun bozuk yollarda gelen tikirti sesi ben rotlardan diyerek rotlari degiistirdim fakat usta direksiyon kutusunun arizali olduğunu söyledi 2007 dizel era eps isigi yanmiyor boşluk da yok

11. omr_clskn

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    usta dogru soylemıs. sen musaıt oldugun bı zaman aracı bana bı getırebılırmısın hocam.

12. hidayethilal

hidayethilal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar benimde aracım 2006 model era team 1.4 ve bu arıza başladı. aracı ikinci el aldım garantisi yok yani, güvenlikle alakalı bir problem ve tamamen üretim kaynaklı görünüyor. belli bir ücret ödeyelim ama istedikleri rakamlar. kabuledilebilecek gibi değil bana 1700 tl + işçilik dediler. nasıl çözülür bu problem yardımcı olursanız , çok sevinirim

13. eradizel

eradizel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    cenk karacaoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Evet hakkaten bu arızanın fiyatı çok pahalı...Sorunuza gelince tamamen Servis Müdürünü ikna edebilmenize (Onun rızasına,onayına kalmış) bir durum...İyi Niyet kapsamı deniyordu yanlış hatırlamıyorsam..Servis okey derse bir kuruş ücret alınmadan aracın EPS sini değiştiriyorlar onlarda ücreti H.ASSAN dan rücu ediyorlar...İnşaallah işiniz olur..Bu dertten kurtulursunuz..

14. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsuni garantiden değişmesi sevindirici. Aslında fiyat olarak yüksek mevlaa değil en azından Astra aracımızdada böyle sorun oldu servis 2010 yılında 3.300 lira + işçilik fiyat vermişti. :) Ki o yıllarda üretilen Astra modellerinde kronik sorunlu olan bir parçaydı.

15. ayarlipense

ayarlipense Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bülent h.kerim
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ömer bey,
    aynı sorunu bende yaşıyorum ve hyundaiassan olumsuz cevap veriyor. izmitte fertanla problem yaşadım sanırım onlar taş koydu. sorum şu bu iyi niyetin kriteri nedir? Ayrıca benim aractaki bu eps sorununu nasıl çözerim? eps ışığı yanmıyor tıkırtı var. makul bir ücret ödemeye de hazırım. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

16. djapobaba

djapobaba Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    apo al
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    meraba arakadaşlar.. benım 2007 1.4 accent era aracımda da eps sorunu cıkıt. Alanya alanses hyundai Servisine gittiğimde gerek servis çalışanları gayet iyi ilgilendiler eps soruunu da genel merkezle görüşüp bir gün sonra giderdiler. aracımın 2008 den sonra servis kayıdı çıkmadığından aracımı servise girmesi gerektiğini ve 60.000 bakımınn yapılmasını söylediler. Fakat benım aklıma takılan şey eps arızası giderilirken servise mi girmem gerekli ve eps arızasıyla ilgili hiç bir fatura yada döküman verilmedi? ayrıca 60.000 bakımına %20 indirimnden sonra 580 tl cıkardılar normal mi sizce fiyat.. ayrıca bu v kaıyşıylaa trğer kayışı aynı mı? 60.000 km de trger değişecek yazıor fakat benımkını kontrol etmişler kontrol yazıor? ​

17. Hasan110

Hasan110 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    411
    Ad Soyad:
    Hasan URAL
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Bu gün araç muayenesinden çıkıp ışıklardan ana yola yeni çıkmışken (3.vites seyir halinde) direksiyon sertleşerek ( 2-3 saniye kadar sürerek 10-15 metre yol boyunca ) araba sağa doğru ani çekme yaptı ,,refleksle direksiyonu sola sağa sallayarak devam ettim,,bir daha yapmadı.Fakat korkudan normal hız bile yapmadan eve kadar devam ettim.Çarşıda tesadüfen Hyundai servisin elektrikçisi ile denk gelip durumu anlattım.Pazartesi gel bakarız,değiştiririz dedi.

Bu Sayfayı Paylaş