Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eps garantisi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda microteam tarafından 10 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. microteam

microteam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bu eps ye omur boyu garantı vermısler dıyorsunuz ancak anlayamadıgım bır nokta var normal garantı aracı servısınde bakım yaptırdıgınız surece devam edıyor pekı ben aracımın garantısı bıttıkten snra bakımı herhangı bır yerde yaptırsam servıs harıcı bu eps garantısı halen devam edermı yoksa olurmu.. eps nın sureklı garantıde olabılmesı ıcın servısemı gıtmek gerek sureklı..

Lütfen forumumuzun önerdiği yazı karakterlerini kullanalım...

Düzenleyen : Mustafa

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bilmiyorum ama öyle olmalı..sormak lazım..

3. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arada bu esp hangi modellerde var.sanırım team ve selectte yok.olsa görürdüm.bilen varmı

4. microteam

microteam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benım aracım team modelı ve eps mevcut bu konu cok kafamı kurcalıyor deneyımlı arkadasların cevaplamarı rıca edıyorum..

5. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    EPS 2008 son ve 2009 'dan sonraki Start 'dan Style donanımına kadar hiç bir arabada kullanılmadı... Sadece Expo denen pakette mevcut... Garanti olayınada gelince ömür boyu garanti veriyorlar ama karşlığında birşey beklemiyorlar bekleseydiler illaki dile getirirlerdi ben duymadım...

6. microteam

microteam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benım aracım 2007 team modelıdır eps mevcut ve daha oncelerı bır kezde deıstı.. elımde servıs kayıtları mevcut sızın soyledıgınıze gore benımkı (cin işi eramı):) sızce

7. GGGG

GGGG Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bnm aracım 2009 team expo bnm aracımda var eps yanlız arabanı sureklı servıse göturursen garantısı bıttıkten sonra halen dewam eder ama dısarda yaptırdıgınız surece garantı dısı kalıyor

8. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    cin işiden kastınız ne anlamadım... Bendede 2006 Era Select G.P modeli mevcut ve Eps birkez değiştirildi yeni versiyon takılda 1 sene kadar ondan sonra bir sıkıntı çıkmadı.. Eps dandiklerde bulunmuyor bunu demek istediyseniz Eps bir donanımdır ve üst sınıf her arabada neredeyse mevcuttur.. Birtek Eps sorunu Era 'da çıkmıştır bununda sebebi duyduğuma göre fazla salıntıdan motorun arıza gördüğüdür.. Buyüzden Hyundai Eps 'yi geri çekti ve eski sistem direksiyona döndü....

9. microteam

microteam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    pekı sımdı arac garantı kapsamından cıktıktan snra bende bakımlarını yetkılı servıste yaptırmassam eps yınede garantı kapsamında olacakmı olmayacakmı..

10. yiğit

yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar eps nin olup olmadığını görsel olarak motordan bakıp anlayabilirmiyiz yani bunun eps ışığı dışında bi belirtisi varmıdır.

11. ilkersevuker

ilkersevuker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eps nedir arkadaşlar:) Benim aracımda var ama bilmiyorum ne olduğunu..

12. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşım EPS ESP değildir karıştırmayalım Eps direksiyon kontrol programıdır eps olup olmadığını kontağı çevirdiğinizde yanan ışıklardan da anlayabilirsiniz yoksa motora bakarak bişey göremezsiniz nitekim motorla alakalı bir özellik değildir direksiyon kontrolunu yani sürüş güvenliğini artırmak için yapılmış bir sistemdir.

13. mchasret

mchasret Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benım arac 2009 slect eps mevcut dıreksıyonn pamuk gıbı

14. blue5

blue5 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mchasret.bende 2010 1.4 era select siparişi verdin.sanırımbugün yada yarın gelir.aracından mem nunmusun.yani aracın çekişi ve yakıtı nasıl.bu arada bizim selectlerde hem esp hemde eps varmı?

15. enginbozkurt

enginbozkurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet arkadaslar garantı gecerlı oluyor haberınız olsun cunku benım garantı bıtmıstı degıstırecekler sıparıs verdıler beklıyorum su an

16. starcan

starcan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Herkese merhaba. Arkadaşlar sikayetvar.com da hyundai bölümü eps ve direksiyon ile ilgili yan başlıklardakişikayetleri okumanızı tavsiye ederim.Selamlar

17. microteam

microteam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şikayetimvar dakı sorunlar bıtmek bılmez.

18. E.ALADAĞ

E.ALADAĞ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    EPS değiştirecek ARKADAŞLAR SİPARİŞ VERDİM BEKLİYORUM LA BU İŞLER YÜRÜMEZ EMİN OLUN SERVİSİ SIKIŞTIRIN HERGÜN ARAYARAK ŞİKAYET KAVGA 30 GÜN DE ANCAK DEĞİŞTİRDİLER.YA SERVİSLER SÖZÜNE SADIK DEĞİL YADA ASSAN

Bu Sayfayı Paylaş