12 Nisan 2008 beri beklediğim Eps sistemi bugün Bursa Şentürksanda değiştirildi. Direksiyon baya bir hafifleşti. nasıl değiştiriliyor diye sorarsanız direksiyon komple sökülüyor, şöför taraf alt torpido sökülüyor. Önceden eps'de sadece sistem değişiyormuş şimdi komple direksiyon çubuğuda değişiyor.
yuh ya 8 ay bekletilirmi insan yahu.. geçmiş olsun bundan sonra sorunsuz kullanırsınız inş. Düzenleyen : kayram
kalıtelı servıs;kalıtelı satıs sonrası hızmet..kesın bayının yedek parca kots lımıtı kapalıdır da yedek parcanızı zamanında getırtmıstır...yoksa 1 haftalık mevzu..gelmesı..
Benim arabamında EPS sistemi üçüncü defa geçen hafta değişti.Banada serviste bu defa komple değiştiğini ve bir daha bu sorunun olmayacağını söylediler fakat benim direksiyonum biraz daha ağırlaştı ama siz hafifledi diyorsunuz,nasıl iş bu...?
Benim eps de değişti ve şu an arızalı durumuna göre daha yumuşak vaziyette. ilk başta sert geliyor fakat sanırım belli bir süre sonra bişeyler yerine oturuyor. tabi bu konuda hiçbir teknik bilgim yok sadece deneyimimi aktardığımı belirtmeliyim. ancak aracın eps değişiminden sonra ikinci kez rot ayarına girmesine rağmen rot ayarı yapılırken direksiyonu bir türlü düz vaziyette bırakamadılar. önceden hafif sola doğru çevirerek düz tutabildiğim aracı bu sefer renk olsun diye hafif sağ tarafa dönük bırakmışlar. ne diyelim eps değişti bu sorun o kadar da önemli değil. eminim başvursam bunu da düzeltirler. benim korkum tekrar epsnin bozulması. inşallah tekrar yaşamayız.
2 Hafta önce benimkide değişti dediğiniz gibi komple değişiyor.. Direksiyon simidinden en alttaki noktaya kadar değişiyor... Bende değiştirdikten sonra önce direksiyon simidinden düzlük ayarlandı... Sonra çok az bir sola kayıklık vardı onuda rot ile ince ayardan geçirdier yaptılar şimdi direksiyonu bıraktığım zaman düz vaziyette düz bir şekilde gidiyor.. Çok memnunum... İlk başlarda banada bir ağırlaşma var gibi geldi sonradan yolda serçe parmağmla çevirebilecek vaziyete geldi.. İnş bidaha bozulmaz şu yazı atlatırım güzel bir şekilde sanmıorm zaten öyle 3,5 ayda bir bozulacağını
bende bie o tıkırtı die tabir ettiğimiz sesi birdaha gelmemek üzere aracın altından hallettiler pul mul bişeyler takarak bunuda belirteyim...
Tıkırtı deilde gece parkederken filan gıcırtı geliyor gibi.Sessizlikte duyuluyor.Gacııııır ediyor böyle bişeyler ama bilemiyorum.Eskisinde de vardı değiştirdiklerinde de var.