2006 aralık çıkışlı eramın eps si serviste garantiden değişecek.sık sık lamba yanıyor kontağı kapatıp yeniden çalıştırınca düzeliyor.direksiyon çok sertleştiği için sıkıntı yaşıyordum yarın serviste değişecek.eps nin 3500 lira olduğunu söledi servis çok pahalı imiş. 6 aylık kalan garantiden yırttım
Eraların zaten EPS leri arızalı olduğu için sonradan kaldırdılar zaten birde ben eraların direksiyonu ömür boyu garantili sanıyordum
En azından bir 5 yıl daha eps arızasız binersiniz, garantiniz bitiminde böyle bir sorunla karşılaşırsanız ve hala yetkili servise devam ediyorsanız iyi niyet altında arızalı parça tekrar değişir diye düşünüyorum
iki hafta önce benim de EPS değişti bendeki sorun ise direksiyonu çevirirken tıkırtı yapıyordu onu da herzaman yapmıyordu genelde araç çok soğukken yapıyordu. allahtan bi gün yaptığında telefona çekmiştim video olarak onu gösterdim ve değiştiler. ağustosta benimde garanti bitiyolr
Hyundai era ve gezlerdeki eps sorunlu olduğu için kaldırıldı ve ömür boyu garanti altına alındı.Bunu bilmeyen servis olmaması lazım..