Herkese merhabalar. 2007 hyundai era aracimda eps sorunu vardi gectigimiz cuma gunu servise goturdum ve assanla gorusup ucretsiz degisim sagladilar. O gun birsey yoktu arabada fakat bugun biraz islerim vardi ve arabayla yola koyuldum ancak yarim saatlik suruste en az 10 kere eps uyari isigi yandi ve direksiyon sertlesti kontagi kapatip calistirinca veya gaz verip hareket edince duzeliyo sizce ne yapmam gerekiyo servisle gorustum gelin bakalim dediler. Ilk etapta ucretsiz degisim saglanmisti simdi ucret talep ederlermi eskiden bu kadar ariza vermiyordu. Mesajlarinizi bekliyorum
Merhaba, ucretsiz 10 yasindaki parcayi degismisler, simdi neden sorun cikarsinlar Mobilden gonderildi.
An itibariyla ciktim servisten bi parcayi degistigini soyledi usta sorun cozuldu simdilik bi sıkıntı kalmadi
Eps arızası kronik herhalde. Ücretsiz mi değiştiriyorlar yoksa şartları varmı MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2006 2007 era modellerinde kronik ve servisle gorusulup cihaza bağlandıktan sonra ve aracin sase numarasi assana gonderiliyo assan bu konuda hassas ve ucretsiz degisim yapiyolar en azindan benim arac oyle oldu