19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Enkei RP03 17'' Jant Erayı Çok Mu Yorar ?

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Misafir tarafından 14 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar 1.5 CRDI Eraya 205/40/17 Enkei RP03 Veya Başka 5 Kollu Bir Jant Düşünüyorum Enkeiler Hafif Diye Duydum. Fakat Başka Bir Model Alırsam Çok Mu Yorar Aracı ?? Enkei Jant Kullanan Arkadaşlar Varsa İzlenimlerini Paylaşırlarsa Sevinirim..

2. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

Enkei 'ler oldukça hafif oluor.. Birde 1.5 erayı çok yoracak bir jant sanmıyorum..

3. Misafir

Misafir Guest

oguz enkei düşünüyorum hafif oldugu için. başka 5 kollu bir jantta olabilir yormaz diye tahmin ediyorum ama konfor fazla düşermi eibach yaylar ile

4. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Eibach yaylardan konfor düşmez.. Lastiğin yanağı incelldiği için düşer... Ama tavsiyem ENKEI RP03 alıcaksan rp03 'ler yakın arabayı seviyor.. Eibach 3.5 işinii görmeyecek görüntü olarak jant kndini tamamlamayacak... Oyüzden daha fazla basman gerekicek yere

5. Misafir

Misafir Guest

Çok YAkın Olsunda istemiyorum sürtme problemide aklımda olan soru işaretleri arasında. En Fazla 3.5luk yay takabilirm.yokmu erasına 17 jant takan ???

6. Misafir

Misafir Guest

Kısacası 17'' Jant Alıcam Araçta5 Kişi Olduğunda Araba 3.5 Luk Eibach lar ile Sürtme Yaparmı ??

7. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ypma ihtimali yüksek.. ÇOk kişide esneme daha fazla oluyor.. Bunun için çamurluk açtırırsın azck..

8. Misafir

Misafir Guest

çarmurluk açma olayını nasıl yapıyorlar oguz bilgin varmı?

9. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Çamurluğun içinden biraz çekiçleme yapıyorlar... Dışarıdan gözükmüyor bu açılma.. Lastiğin içeriye girdiği kısım varya orayı açıyorlar...

10. Misafir

Misafir Guest

Bildiğin Çekiçliyolar yani Arabayı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

11. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Eeee türk usulü https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Birşey olmuyor berkay çekiçlesinler içeriden zaten o çok büyük bir çekiçleme deil anlaşılmıyor hç bir şekilde.. Modifiyede takılmıcaksın böyle şeylere..

12. Misafir

Misafir Guest

Ne Yapalım Katlanıcaz https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifÇok Sert Olsun İstemiyorum O Yüzden 16 17 arasında kaldım eibach yaylarla 16 iyi olur gibi 17 alırsam taşlatma yaptırıcam hiç yok 17 jant takan heralde biraz anlatın forum sakinlerii!!

13. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    chiptuner nicki can arkadaşımızın aracında yay+17 jant var diye hatırlıyorum. istersen ona bir sor sürtme var mı diye.

14. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Evet Can 'da vardı... Onunki sürtme yapmıyor diyorud.. Ama yük durumu bilmiyorum çok yüklü bindimii... Diye

15. Misafir

Misafir Guest

Evet Yapmıyor Demişti Ama Uzun Yola Giderken 5 Kişi Falan Oluyoruz Biz Acaba Canın jantlar kaç kişiyle sürtme yapmadı??

16. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Onu sormak lazım berkay Cana ya.. Bak onunkide bu Eibach yay ve hatta onun lastikler 215/40/R17 diydi yanlş hatrlamıosm... Eğer bu sürtmüorsa 205 hç sürtmez..

17. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

18. Misafir

Misafir Guest

CanaSorduğumda 205 40 17 taktırabilirsin demişti. Heralde Kendisininkine 205 diye biliyorum..

19. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    yahu göstermeyin şu aracı gördükçe hevesleniyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif, nazarım değecek Allah muhafaza

20. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar Bildiğiniz 5 Kollu Güzel Bir Model Varsa Paylaşırsanız Çok Sevinirim..

Bu Sayfayı Paylaş