Arkadaşlar motorda ilk çalıştırmada vuruntu gaz yememe problemi bendede var. forumdaki yazılanlara bakarak enjektör temizleyici kullanmaya karar verdim.Serdar bey speedol tavsiye etmiş ama buralarda bulamadım.opet markette opetin enjektör temizleyicisini gördüm.bir fark varmı bu temizleyiciler arasında? tavsiyeniz nedir.illa speedol al derseniz bulur alırımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Düzenleyen : under
bu katkıyı koyunca sürekli benzinde mi bineyim ve ne kadar km bu şekilde binmem lazı.opetin sayfasında depoya önce bu katkıyı sonra benzini koyun diyor farkedermi? Düzenleyen : under
çeyrek depoya 1 şişe atıp lamba yanana kadar kullanın. Tabii sizin sorununuz enjektör pisliğide olmayabilir. Forumda "Gaz yemiyor" ve "tekliyor" diye aratırsanız bunun bir çok nedenini görebilirsiniz.
serdar bey bu sıkıntımla ilgili olarak birde oksijen sensörlerini temizlemeyi düşünüyorum tavsiyeniz üzerine.bugün kaputu açtım sensörü bulmaya çalıştım.yanılmıyorsam buji kablolarının alt hizasında vidalı olarak monte edilmiş olan parça değilmi? vidalı yerden sökütükten sonra soketi falan mı var bağlantısını nasıl sökerim.aslında bu sorduklarım forumda sorulacak şeyler değil gibi geliyor ama ne yapayım temizlemeyide istiyorum.şimdi servise gitsem ya dünya para isterler yada değiştirilmesi lazım derler.ustaya gitsem sıkıntı sensörden değildir onuda nerden çıkardın der 2 saat adama izah bile edemem.
sensörü serviste temizleteceğim.şimdi aradım spreyleri varmış temizleyelim deneyelim dediler.inş sıkıntı düzelir.onlarda oksijen sensöründen olabileceğini düşünüyorlar.zaten triger seti ve kayışlarıda değiştirtecektim hepsi bir den bitsin dedim.triger değişimindede kampanya varmış yarın sonmuş bilginiz olsun.triger seti-V kayışı-direksiyon kayışı işçilik dahil 135 dedi servis makul geldi.enjektör temizliğinede 30 dediler.o kalsın dedim.şu katkı maddesini bir deneyeyim işe yarar inşallah. Düzenleyen : under
Bu 135 i yetkili servis mi dedi birde hangi yetkili servis dedi bilgi verirsen sevinirim bende değiştirtmek istiyorum