Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Enjektör Revize

'Sohbet' forumunda ozanoz93 tarafından 10 Haziran 2022 tarihinde açılan konu

1. ozanoz93

ozanoz93 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    417
    Ad Soyad:
    ozan öz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    uzun zamandır forumda yoktum arkadaşlar yeni işlerimin yoğunluğu ve başka bir şehire taşınmanın telaşıyla daha yeni foruma bakmaya başladım.
    en son 1.3 multijetimin enjektör arızasıyla gittiğim dolapderedeki bosch dizel servisinde yaptırdığım işlerin fiyatını paylaşmak istedim. belki sizin yardımcı olur diye.

şikayeti motor sarsıntılı çalışması, kalkışta gaza basınca tak tak ses gelmesi motordan, sabahlar motor soğukken duman atması ve yakıt kokusu.

boschcar tespiti enjektör memeleri az püskürtüyor dedi ve orijinaliyle değişmesi enjektörler bosch markaymış zaten multijetlerin,

enjektör memeleri değişti, pullar değişti, hatırlamadığım bir kol falan dedi o değişti. yeni kodlar alındı ve kodlar yüklendi, en son bosch marka mazot filtresini değiştirdiler. 5900 tl ödedim.

enjektörlerle ilgili revizyon yaptıracaksanız 6 bin tl yi gönder çıkartacaksınız arkadaşlar.

arabanın son hali motor titremesi gitti, gaza basınca tak tak ses giti sabah duman atma ve yakıt kokusu gitti,
    hayırlı forumlar dilerim.

Asel Kaan Efe ve Coolwhisper bunu beğendi.
  2. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,284
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Geçmiş olsun. 6 ay kadar önce kayınço 1.3 dizel astraya aynı işlemi yaptırmıştı. 3500 tl idi. Fiyatlar nereden nereye gelmiş

Coolwhisper ve ozanoz93 bunu beğendi.
  3. ozanoz93

ozanoz93 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    417
    Ad Soyad:
    ozan öz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    vallahi ali hocam bende şaşkınım. birisi varda nisan suyunu enjektör patlatıp kullanmış üst kapağınıda delmiş. üst kapak çıkma sıkın enjektör 40 binlira vermiş.

Coolwhisper bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş