Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Enjeksiyonlu motor boğulur mu?

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda Önal tarafından 21 Ocak 2013 tarihinde açılan konu

1. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Herkese selamlar,
    eski karbüratörlü araçlarda olurdu motor boğulur kara dumana atarak zor çalışırdı sonra düzelirdi. acaba bu yeni motorlarda da olur mu olursa nedeni ne olabilir?
    bunu sordum çünkü sanırım benim araçta başıma geldi sebebini ona bağladım. dün aracı çalıştırmaya çalıştım çalışmadı devir 200-300 e kadar geliyor marş almıyordu araba. 5-6 gün çalıştırmamıştım hiç, dedim heralde akü bitti pazar günü de her yer kapalı bugün tekrar zorladım 5-10 dk uğraştım devir 400-500 e gelince hafif gazı pompaladım sonunda çalıştı ama garajı da beyaz bulut kapladı benzin kokusu falan geldi sinek ilaçlama aracı gibiydi şimdi araç düzeldi. daha önce bi kere daha olmuştu benzer durum, sizce neden olmuş olabilir ateşlemede veya yakıt sisteminden sorun olabilir mi yoksa zoru başarıp boğmuş olabilir miyim?:eek: aküye baktırdım bugün fena değil dedi elektrikçi kışı atlatır seneye kışa değiştir dedi. garaj biraz nemli alakası olabilir mi bilmiyorum birde garaj dar olduğu için çok manevra yaptım yanaşırken düşük devir falan ondan olabilir mi?

Bu Sayfayı Paylaş