Arkadaşlar 2010 Model C 180 Kompressor Araç Bulduk Yanlızca Ortopedik Engellilere Satılabiliyormuş. Şimdi Biz Tanıdık Bir Engelli Alsa Bu Aracı Sonra Bize Satış Yapabiliyormu Bu Konu Hakkında Bilgisi Olan Varsa Acil Yardım Ederse Sevinirim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
oaracı engelliden başkası kullanamaz saglam kişiye devredince aparatları sökülmesi gerekir bütün gümrük vergilerini isterler
23.000€ Araç Fiyatı. Aracı Kendi Üstümüze Almasakta Olabilir Yanlız Kullanma Olayı Kesin Ondan Başkası Kullanamıyor mu ?
eğer ki aracı alacağınız kişinin %90 özrü var ise bir kaç kişi vekil gösterilebilir. ama kişinin kendisi kullanabiliyorsa ondan başkası kullanamaz.5 yıl sonunda da ötv ödemeden aracı üzerinize alabiliyorsunuz...
şimdi kişi kendiside kullanabilir arabayı ama vekalet verse bana ruhsat onun üstüne olsa ben kullanabilirmiyim onu merak ediyorum
hayır olmuyor. kesin kurallar var. yanlış değilsem trafikte yakalanmanın cezası 600tl gibi bişeydi...
Kişi Varda Detaylı Öğrenmek Gerekiyor Araştırma Yapıyorum Şu An Kendi Aracımızı Satılığa Çıkartıcaz Aracı Almak İçin Bakalım Nasip Kısmet.. Teşekkür Ediyorum Bilgilendirdiğiniz İçin. Düzenleyen : Berkayy
rica ederim. benim araç da engelli plaka. çok araştırmıştım almadan önce. inşallah gönlüne göre olur...
&90 engeli olan birisi , tertibatlıda olsa o aracı kullanamaz , sadece minibüs alınabilir ... engelli aracını birinci dereceden akrabaları kullanabilir veya vekil gösterdiği bir kişi ...
Adamlar farkında olmaz mı senin düşündüğünü onlar düşünmez mi sanıyorsun Berkay.Farkederlerse ceza ödersiniz.Vergileri ödersiniz.
Levent Abi Herşey Kanuna Nasıl Uygun Oluyorsa Öyle Yapıcaz. Eğer Vekil Gösterdiği Bir Kişi Kullanabiliyorsa Öyle Yapıcaz. Yoksa Alınmıycak Araç