Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

engelli plakalı araç sahipleri....

'Sohbet' forumunda veydel tarafından 15 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    herkese merhaba. aramızda engelli plaka aracı olan var mı? varsa ne zaman ve kaç liraya alındı, modeli nedir? benim aracım 20091,4 select otm 2009 un 1, ayında aldım 17500 tl+1500tl(lpg).... aldığımda araç fiyatı 26250tl idi.
    Düzenleyen : veydel

2. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    kimsede yok mu ya?

3. asaf1221

asaf1221 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende var arkadaşım.benim aracım hyundai accent era 1,4 otm 2009 model 15.01,2009 da aldım.diyarbakırda alamadım elazığda aldım.aracın fiyatı aldığımda25000 dediler ötv indirimi ile beraber 18500 e geldi 1500 lpg taktırdım.toplam 20.000tl .

4. asaf1221

asaf1221 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ötv hesaplaması şöyle oluyo aracın fiyatı 25000x37%=9250-25000=15.750 x18=2835+15750=18585
    85 tl iskonto eşittir 18500 yüzde 37ötv düşüldükten sonra kalana yüzde 18 kdv tekrar bindiriliyo. bu arada sizi tebrik ederim siz aracı bin tl ucuza almışsınız.

5. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    asaf1221 peki size bişey sormak isterim. elazığda maliye otm vites için sorun çıkardı mı? burdaki maliye tutturmuştu vermeyiz diye. 2-3 kez görüştüm zar zor küçük bir tertibatla(ki tertibatı da söktüm o ayrı konu) aldık aracı.. acaba elazığ sorun çıkarıyor mu??bi de sizin araçta select değil mi?
    unutmadan bide şunu sorayım neden d.bakırdan almadınız??
    Düzenleyen : veydel

6. asaf1221

asaf1221 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet benim aracım select diyarbakır daki bayide tümsatış işlemlerini yaptık sıra maliyeye gelince sorun çıkardılar.bende hiç kurcalamadım hemen elazığdaki plaza ile irtibata geçtim raporumu faxladım. olur dediler bir sorun yok. fiyat konusundada anlaşırız dediler ama diyarbakırdan bin tl fazla aldık.maliye sorun çıkarmadı. tertibatı taktırdık ki halen takılı çünkü trafik sorun çıkarabilir onun için ben tertibatı sökmedim.

7. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    doğru buranın maliyesi sorunlu. bende bikaç kez gidip müdür ve md.yrd. ile görüştüm zar zor çözümledik olayı. valla tertibatı söktüm bagajda duruyor. zaten bundan önceki aracım normal plaka idi onda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. (trafik kontrollerimde oldu ufak tefek kazamda) ha bu araç ile de kontrole takıldım sorun çıkmadı. inşallah sorunla karşılaşmayız....

8. asaf1221

asaf1221 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    inşaallah karşılaşmayız bu arada sizinengel grubunuz neydi ?? benimki sol el ortopedik atrofi bilekte ankiloz kaybı var. raporum 45%

Düzenleyen : MSC

9. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    bende sağ bacakta polio sekeli(çocuk felci). ama allaha şükür durumum iyi. ama çok uğraşmama rağmen %40 rapor alamadım. en fazla veren %19 verdi.

10. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    siz tabi işin içindesiniz ama vergi ler arabanın fabrka çıkış fiyatı üzerinden hesaplandığı için indirmlerde öyle olmalı..diye düşünüyorum..farklı illerde 2engelli arkadaşa yapılacak indirim aynı model için aynı miktar olması lazım..dikkat edin bayilere aldanmayın..aracın fiyatı 14 000 tl ise ötv atıyorum %40 sa...her iki araçta farklı bayilerde 300-500 farkla dahi satılsa indirimin, indirimli yüzdelik oranının aracın fatura fiyatı ile çarpılması ile ortaya çıkması lazım. 40 ı 5600 tl yapıyorsa indirim 30 ise geriye 10 kalır..30 da 4200 tl yapar...kısaca bir era yı 25 000 e satan bayide 25600 e satan bayide 4200 tl indirim yapması lazım..sizde bariz anormallik var..belki bayı sıkışıp daha ucuza vermiştir..

11. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    yok bayi ilk etapta 18250tl demişti. daha sonra sağolsun bi tanıdık vasıtasıyla biraz daha indirim aldık(kendi karlarından yani). sağolsun buradaki çavuşoğlu plaza bu konuda olabileceğin en iyisini yapmaya çalışıyor...

12. asaf1221

asaf1221 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğru plaza sahibi cuma çavuşoğlunu iyi tanırım kendiside engelli olduğu için otm vites araç veengelli aracı var bunun için olsa gerekengellilere çok yardımcı oluyo. banada 17500 demişti.

Bu Sayfayı Paylaş