arkadaşlar benim h 100 grant salon aracta orjinal lukas pompa vardı sıfır motor yaptırdım öncede sesli calışıyordu ikinci el zexsel marka temiz bir pompa taktırdım 2008 model mitsubişhiden sökülmüş arac 35 binde idi arac pertolmuş şu anda 12 bin kilometre oldu motor yapılalı yanlız diger hundaılerden sesli çalışıyor aynı mitsubişhi gibi çalışıyor rolantide yolda giderken normal sesi sormak isdedigim bu olay pompadan mı kaynaklanıyor tamircilerdende tam bir bilgi alamıyorum çok güzel sesi var diyorlar amaben uyuz oluyorum bu sese aracımı seviyorum mitsubişiye benzetilmsinden hiç hoşlanmıyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim kendim de anlarım ama bu olayı çözemedim burda sanırım teçrubeye ihdiyaç var boşch marka pompaların sessiz çalışdıgını duymuşdum acaba ben yanlış pompamı aldım
Bence Bosch, lukas en iyi pompalardır. Bu arada mitsubishi 'ye benzemesin dediğiniz aracın motor lisansı mitsubishi 'ye ait
tamam mitsubişhiye aitte hundaı sessiz calışır genel olarak lukas pompayı sanırım boşa degiştirmişim zexsel nasıl acaba benim arcın mitsubişhi gibi çalışması pompadanmı acaba keşke boşch alsaidim belki daha sessiz çalışırdı birde bana burdaki tamirciler ve pompacılar o kadar kotuledilerki lukası kaç kişiye giddiisem hep aynı sozler mecburen degiştirdim keşke daha önce bulsaidim bu siteyi komple motor yaptırma masraflarımın içinde 1500 tl gibi bir karım olurdu olan oldu işallah başkaları faydalanır bende tecrubelenmiş oldum Düzenleyen : celal.oguz