Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu yeni i30 almaya karar verdim.Fakat her bayi de araç fiyatı değişkenlik gösteriyor. İ30 u olan arkadaşlar muhakkak kendilerine göre araştırmışlardır diye düşünüyorum.En uygun fiyatı nereden alabilirim ? Uygun fiyatı veren yerden alınacak diye bir kayide yok, fiyatı indirim yaptırmak için de kullanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
İ30 style dizel manuel 49000 tl fiyat aldim bugun. Maslak Hyundai ( https://maslak.hyundaiplaza.com.tr ) harun demirkaya yi bir arayin derim... GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
10 Gün daha bekleyin, AutoShow var 2-10 kasım tarihleri arasında. Bu nedenle firmalar Autoshow indirimine giriyor. 2008 de Autoshow zamanı baya bir indirimli sıfır araç almıştım.
Siz Antalya'da oturuyorsunuz sanırım, uygun fiyata, İstanbul, Trabzon, Bursa, Mersin'de varsa nasıl olacak ? İl belirtilmiş olsa ona göre heba olacak yönlendirmeler yapmamış oluruz.
mtv ve sigorta dahil fiyat isteyiniz. ordan da farkeder. liste fiyatları üzerinden 2000TL ya kadar indirim olabiliyor.