öncelikle yöneticilerimizi tebrik ediyorum. bu yeni sayfaya (sisteme) geçiş kolay oldu. ben kendi adıma uyum sağlamada pek zorlanmadım ancak bir şikayetim var. yeni mesaj linkine tıkladığımda en son yazılan 4-5 mesaj görünüyor. ben genelde sayfada ne olmuş kim ne demiş buradan takip ediyordum. eski sistemde en son 10-20-50-100-250 mesaj gibi seçenekler vardı ben 250 yi tıklayıp siteyi rahatlıkla takip edebiliyordum. yeni sistemde de mümkünse bunu istiyorum. gereğini rica ederim.
Yeni ve Bugünkü Mesajları Görmek Son Mesajları Nasıl Görebilirim? Son mesjaları görebilmek için 2 adet yol vardır. Hızlı Menüden Bugünün Mesajlarını tıklayarak 24 saat içerisinde yazılan mesajları görebilirsiniz. Yeni mesajlar Son Mesajlara tıkladığınızda listelenecektir. Yöneticiler, Forumları Okundu Kabul Et kısayolunu belirtebilirler. Kullanıcılar bu linke tıklamadığı sürece yeni mesajları okunmamamış sayabilirler. Yeni Mesaj saklı tutabilme 10 gün ile sınırldıır. Yöneticiler bunu isterlerse artırabilirler. Orası En Son Girişinizden İtibaren Girmediğiniz Konuları Gösterir.. 10 Gün İle Sınırlıdır 10 Günde Sıfırlanır..