Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

en son yazılan mesajlar takibi

'Sohbet-2' forumunda murtezasahin tarafından 15 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    öncelikle yöneticilerimizi tebrik ediyorum. bu yeni sayfaya (sisteme) geçiş kolay oldu. ben kendi adıma uyum sağlamada pek zorlanmadım ancak bir şikayetim var. yeni mesaj linkine tıkladığımda en son yazılan 4-5 mesaj görünüyor. ben genelde sayfada ne olmuş kim ne demiş buradan takip ediyordum. eski sistemde en son 10-20-50-100-250 mesaj gibi seçenekler vardı ben 250 yi tıklayıp siteyi rahatlıkla takip edebiliyordum. yeni sistemde de mümkünse bunu istiyorum.

gereğini rica ederim. :)

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yeni ve Bugünkü Mesajları Görmek
    Son Mesajları Nasıl Görebilirim?
    Son mesjaları görebilmek için 2 adet yol vardır.
    Hızlı Menüden Bugünün Mesajlarını tıklayarak 24 saat içerisinde yazılan mesajları görebilirsiniz.
    Yeni mesajlar Son Mesajlara tıkladığınızda listelenecektir.
    Yöneticiler, Forumları Okundu Kabul Et kısayolunu belirtebilirler. Kullanıcılar bu linke tıklamadığı sürece yeni mesajları okunmamamış sayabilirler.
    Yeni Mesaj saklı tutabilme 10 gün ile sınırldıır. Yöneticiler bunu isterlerse artırabilirler.

Orası En Son Girişinizden İtibaren Girmediğiniz Konuları Gösterir.. 10 Gün İle Sınırlıdır 10 Günde Sıfırlanır..

Bu Sayfayı Paylaş