Getz benzinli aracıma düzenli olarak bulunduğum şehirde ki Opet'ten yakıt alıyorum.Fakat 1 haftadır eksozdan sıvı cinsi bişeyler atıyodu.Motordan kaynaklı olduğunu düşünmedim ki hemen normal kullanırım aracımı hem de daha 69000 de.Ustama götürdüğümde motorda bi sıkıntı olmadığını benzinin içinde bişeyler olabileceğini yakıt aldığım istasyonu değiştirmemi söyledi.Opet gibi büyük bir firmanın benzininde ne gibi sıkıntılar olabilir.Sizce en iyi benzin hangi firmanın kime güvenmeliyim bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
bende opetten alıyordum ama geçen ay aldığımda benzinde ne varsa acayip yakıt tüeketimi arttı şimdi Shell v power nitro+ kullanıyorum çok memnunum hem yakıt tüketimi azaldı hem çekiş arttı
Arkadaşlar Türkiye de bir kaç rafineri var , benzinlerin hepsi aynıdır ama bazen son satıcı aşamasında kaçak, göçek ilavesi olabilir bir de bu marker var ya işte tahlilde yakalanırlarsa iş baya zora girer , ama belli markaları alırken insan rahat oluyor. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.