Ben en iyi den ziyade fiyat kazanç oranı olarak almaya çalışıyorum. Shell de ve opette fiyatlar genelde aynı oluyor indirim olmuyor şu an bu istasyonlarda 27.30 civarındadır, ben dün 25.30 civarından bp den ve Total den LPG aldım ama ucuz olsa da kadoil ve Türkiye petrolleri ne girmiyorum mesela
benim için; fiyat/performans öncelikli sıralamam. 1) Total ( milangaz )(24,79 tl) 2) Aytemiz 3) Bp 4) Sunpet 5) PO 6) Opet 7) shell (27,90 tl) 8) ve diğerleri (ucuz olsada girmem, lpg biterse üstekilerden biri yoluma çıkana kadar benzin ile devam ) hepsinin yakıtını denedim, aşağı yukarı hepsi ile aynı kmleri yapıyorum. performans aynı oluncada fazladan para vermeye gerek yok shell'e
8 senedir lpg kullanmıyorum ama kullanırken opet(aygaz) çok kötüydü. Çabuk bitiyordu. Çalıştığım yerde( yozgat) Petrol ofisi kullandım. Memnundum. Memlekete gelince ucuz olan exen gaz kullanıyordum. O da iyi gidiyordu. Bir kere memleketten bp alayım dedim yozgata varmadan bitmişti. Aksaray'a tayin istedim orada bp kullandım memnundum. Arada petrol ofisi de alıyordum. Memlekete gelince exen, Aksarayda bp kullandım. Şimdi benzin kullanıyorum. Türkiye petrolleri.
Güzel konu. Başlıkta parantez içinde lpg konulabilir. Modlarımızdan rica edelim. @Roadrunners @Asel Kaan Efe
Hep opetten alıyorum . Shell denedim km olarak gitmedi. Total lpg'si güzeldi fakat pahalı . Benim bulunduğum ilde öyle . Opete göre bazen 2-3 lira fark olur mu ? Oluyor. Daha da ucuz lpg'yi almayın. Menzil ve perfonmans yönünden zarar ediyorsunuz. Özetle opeti dolasıyla aygazı tercih ediyorum. 60 litre tank var . 1.4 erada Yaklaşık ortalama 100 km/ 9litre tüketimi oluyor. 20 yaşında araba için iyi değer. (Kompresyon kaybı sürtünme olayı olması yönünden)
edindiğim bilgilere göre istasyon bakımlıysa marka çok da fark etmiyor. daha iyi denetlendiklerini düşündüğüm için opet ve shell dışından almıyorum ben fiyat fark etmeksizin. psikolojik olarak shell daha iyi hissettiriyor ama
Uzun zamandır Türkiye Petrolleri ve Total(Milangaz) alıyorum, Shell ve Opet'e göre hem menzili gayet iyi hem de aralarında 3 TL fark var. Çok tırışka bir istasyon olmadığı müddetçe nerede en ucuz, orada ben
Benzinde diğer istasyonları da deneyeceğim bi. Türkiye petrolleri benzininiyle 1.3 yaris full depo yapınca 420 km civarı gidiyor şehir içi.