merhaba bugün hürriyet.com.tr de çıkan en çok satan araç era haberini okudum fakat yorumları okursanız anlayacaksınız neden paylaştığımı. bu aracın insanların gözünde bu şekilde değerlendirilmesinin nedeni sizce ne ??? http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12863417.asp?gid=229
Önyargıları yıkmak zordur.Bakmadan,görmeden,incelemeden,kullanmadan yorum yapıyorlar.Era Türkiye'nin gururudur.
Önyargıların yıkılamadığı doğru. İnsanların en azından bir süre kullanması gerekiyor. Fakat bir gerçek varki Hyundai Assan'ın müthiş kampanya yağmurları ile bu araçların emniyet, taksi ve kiralama şirketlerinin baştacı olmasıda bir etken. İnsanlar bu kadar çok gördü mü doğal olarak ucuzluğunu düşünüyorlar. Ucuz olan kalitesizdir mantığı yani. Kınayacak veya olumsuz düşünmemizi gerektiren bir durum yok. Bizde Lada'yı, Symbol'ü beğenmiyoruz ama binenler fazlasıyla memnun. Kısacası herkesin malı kendine. Siz memnunsanız dert etmeyeceksiniz bu kadar basit.
paylasim icin tesekkur ederim... yorumlari okuyunca uzuldum acikcasi.. ordaki arkadaslarin bir cogu hyundai araca binmemistir bile.. zinarturgut arkadasima hak veriyorum.. herkezin mali kendine.. lada'yi ornek vermis bende kendimi ornek vereyim... Ben tam 11 yil boyunca herkezin dalga gectigi, kalitesiz dedigiLada Samara kullandim ve 1 gun bile yolda kalmadim.. yag degisimi filitreler disindada 1 kurus para harcamadim ladama..Tamirci yuzu gormedi araba.. Halen daha rampalardaki çekişini arıyorum.. Bu mu şimdi kalitesiz lada???? Yorumlardatofas arabalarından falan bahsetmısler... su anda dahıl hıcbır tofas arabasıEra'nın yanına bıle gelemez..Buna Linea'da dahıldır.. Megane sınıfında araba diyepiyasaya sürdüler ama fos çıktı... Gidin bakalım pazara Era'mı çok Linea'mı???? Düzenleyen : erkancakan82
sizlere katılıyorum arkadaşlar. kullanmayan bilmez bir aracın nasıl olduğunu sadece tipine bakar markasının ne kadar havalı olduğuna bakar öyle karar verir. ben de aracımı almadan önce bu kadar rahat değildim ama kullanmaya başlayınca verdiğim paraya daha iyisini alamayacağımı anladım.
insanın biraz aklı varsa düşünür. hangi firma kalitesiz ürün araç üretip tam 5 yıl garanti verip başına bela alsın ve zarar etsin.
sıfır corollanın ilk hafta yolda kaldığını duymuştum bir arkadaştan, kötü araba mı oldu yanii. her aracın yolda kalma riski vardır, bu erada olsa başka bir markada olsa böyledir. ayrıca bazı yorum yapanlar şunu unutuyorlar, arabanın performansı ve sorunsuzluğu kullanıcısına bağlıdır. sen kötü kullanıp aracına bakmazsan bmwde yolda kalır. yollarda ben çok görüyorum, araç kullanma özürlüsü, hem araba kullanıp hem sinyal veremeyen beceriksiz insanlar arabamı beğenmemiş, çokta umrumdaydı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif Düzenleyen : Coşkun Özcan
Ön yargıları yıkmak gerçekten zordur ve ön yargılar öldürücüdür hatta Bende eskiden, uzaktan pekte beğenmezdim doğrusu. Ama arkadaşlarımda görünce, binince ve sonunda alıp kullanınca fikrim tamamen değişti. Fiyat-kalite-konfor optimizasyonunu bir aşka araç verseydi, en çok o satardı. 1 ayda 1258 tane Era alan arkadaşlarda en az o yorumları yazan kişiler kadar akıllıdırlar...
hyundainin çok arac satmasının sebebi bu paraya alıbacak daha iyi arac yok en iyisi hyundai diye alınıyor ve 1 sebeb daha bukadar hyundaiyi özel sahsi kişiler almıyor şirket ve devletlerde era yı çok aldığı için ( parasına göre iyi arac olduğu için bence) çok satılıyor...
bir çok defa söylediğim gibi benim aracım kaza yapmasına rağmen tekrar aynı aracı aldım çünkü piyasada fiyat performans aralığını yakalamış başka bir araç bulamadım fakat insanlar bu aracı herhalde 10.000 tl filan sanıyor + çinden geldiğini filan düşünüyorlar.....