Aracımda en acilinden yapılması gerekenler şunlar: 1- En önemlisi hiç şüphesiz motordaki sıvı kaçağının çözüme kavuşması. Bu zamana kadar nereye götürdüysem kesin bir çözüm alamadım. 2- Turbonun durumu hakkında farklı yorumlar mevcut. Yağ kaçağının bundan kaynaklandığı söyleniyor. Forumda bir arkadaşın turbo arızası yüzünden çektiği sorunları okuyunca ister istemez endişeye kapıldım. 3- Hava, yakıt ve yağ filtrelerinin değişimi 4- 80 km'den sonra araç titreme yapıyor. Bununda disklerden kaynaklandığı söyleniyor. Disk değişimi ile beraber balatalarda değişmesi muhtemel. 5- Arka amortisörden endişeliyim. Onunda bir kontrolü yapılabilir. 6- Birde klima radyatörünün tamiri var tabi... O da ayrı bir sorun. Hava testinde klima radyatöründe kaçak tespit edildi. 7- Yine ön yan camların fitillerinde yırtıklar mevcut. Camın aşağı yukarı hareketinde zorlanma mevcut. 8- En önemli konulardan biriside benim göremediğim, ama dizel araçlarda gizli oluşacak sorunların tespiti, analizi ve çözüme kavuşturulması.. Bu ne olur. Rot, kızdırma bujisi, enjektörler, yakıt tankı süzgeci vb. Daha sayamadığım birçok şey.
Admire'larda maalesef amartisör kronik bir problem. Maysan amartisör kullanıyorlar. Başka marka amartisör kullanmanızı öneririm.
Ah Ah benim 4 Yıl Önceki Halimi Görüyorum sende eğer bunların hepsi ni anlatıp Her hangibir servise girersen yanarsın ! Aciliyet Sırası oluştur kendine ve İyi ce araştırmadan aracını kimseye ellettirme. ---------------- Çevrendekilerin Güvendiği Ustaların tellerini al ve bi yanlarına uğra hangisi kafana yatarsa ona da yaptırt aracını ! Eğer istersen sitedeki arkadaşlarımızda sana kendi ustalarımızı önerebiliriz. En Azından bir fikrin olmuş olur. ----------------------
Forumdan Cengiz Yüksel arkadaşımız Kartal'da bir usta önerdi. Bu konuda fikri olanların fikirlerine ihtiyacım var. Hatta mümkünse forumdan bir arkadaş ile gidersek daha iyi olur...
Motoru komple değiştirseniz daha ucuza çıkar.3000 ytl ye konya dan bulduklarını duydum. klima komp. vb. içinde.
Çok zorunlu kalan birisi bunu yaptı. Motor buldu. Neredeyse turbo ve klima parasına. 4/4 lük oldumu derseniz evet. Pek çok kaza yapmış araçların üzerinde mükemmel motorlar yatıyor. Servis ten bildiklerim bunlar tabi. Motorun kayıtları olduğu sürece sorun olmadığını işletildiğini duydum. O bakımdan cRDI kullanıyorum ve neresi arıza yapacak diye düşünmüyorum.
Piyasanın içinde olup, her yerde bağlantıların olması lazım. Nerede bir CRDI perte çıktı, hemen oraya damlaman lazım. Birde bürokrasiyi iyi bilmek lazım kanımca... İçimde bulunduğum sektör konumu itibariyle araç çekilen otoparklar ile dialog halindeyiz. Buraya çekilen araçların belli bir zaman diliminden sonra ihalesi falan yapılıyor. Adam nereden öğreniyorsa ihale günü damlıyor otoparka ve senden yüksek fiyat vererek arabayı alıyor.