Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

En açık renk cam filmi

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda koyay tarafından 14 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sevgili Hyundai kullanıcıları,

Cam filmleri ile ilgili tüm konuları okudum ancak sormak istediğim şu soruya cevap bulamadım. Ben arabayı bayiden alırken camlara 300 YTL karşılığı 0,35 numaralı film çekmeyi teklif ettiler ve bu kalınlıktaki filmin trafikte soruna yol açmadığınbı söylediler. Ben fiat fazla geldiği için kabul etmedim.

Bu incelikte filmi kullanan arkadaşlar var mı, varsa ne kadar verimli oluyor? Diğer bir deyişle aracın içinin görünmesine olanak verecek incelikte film verimli kullanım sağlıyor mu?

2. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu cam filmleri normalde yasak değilmi arkadaşlar ?

3. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Cam filmlerinin her türlüsünün yasak olduğunu, yeni özelleşen muayene istasyonlarında en azından ilk defasından kusurlu ibaresiyle vize verildiğini, içerisi göründüğünde trafik polislerinin büyük olasılıkla fazla sıkıştırmadıklarını, ön camlardaki uygulamalara daha hassas olduklarını forumdaki ilgili konularda okudum. Benim sorum bu değil, bana bayinin bahsettiği 0,35 ya da bazı arkadaşların en açık renkli film olarak adlandırdıkları 1 no'lu cam filminin bir işe yarayıp yaramadığı. Bu tür film kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum çünkü tüm yazı İzmir'de geçireceğim ve olumlu görüş bildiren olursa bu tür bir film uygulaması yaptıracağım.

Düzenleyen : koyay

4. Misafir

Misafir Guest

artık muayeneden geçiyor sorunsuz hafif kusur işleniyor tabi ki ama far ayarı bozuk diye de yazıyorlar yani artık trafikçilerle takışmadıkça yasal gibi...en açığını yaptırana kadar ideal olan 2 numara en koyusu da dikkat çekiyor...

Bu Sayfayı Paylaş