Şoför tarafı emniyet kemeri zor sarıyor. Birde yükseklik ayar butonu basılı kalmış. Tamir edilir mi bu iki sorun
Kemerin plastiğe surtündüğü yere silikon sprey sıkabilirsin, ayrıca eğer mandalın yayı bozulmamış ise aynı spreyi oraya da uygula İşe yarayacaktır
Sagol toprağım Bugün yıkadım kemeri sıcak su ve sabun ile yıkadım ama pek fayda etmedi. Silikon spreyi bugün pazar olunca bulamadım. Yarın spreyi alayım birde onu deneyim. Peki sökmek istesek kırılacak biryeri varmı acaba MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı durum bende de oldu ben kemeri sonuna kadar çektim silikon spreyin ucundaki boruyu içeri uzattım kemere dayıyarak dayanınca da sıktım çek bırak yaptım fark oldu mu dersen çok hafif oldu tam çözüm söküp temizliyerek yapmak sanırım.
Valla o sorun benim getzdede var.. Usta yenisiyle degisecek dedi. Emniyet bu ønemli tabi, o yüzden degistirmek en iyisi derim ben
Valla ben geçen ay gibi sonuna kadar gideyim dedim, uygun alt de var ama diğer plastik parçalarla iç içe toplarken contalar biraz özen istiyor, bir de makaraya koltuktan bir fiş geliyor onu sökemedim, bir kaç kez zemeberek tarafını söktüm taktım, plastik tırnaklardan biri koptu, yağlamadım ama ters şekilde sardım pek iyileşme görmedim, işe gittim plastik sökükü halde ertesi gün devam ettim yükseklik ayar kısmını da söküp yine dibe kadar sardım topladım çok az iyileşme oldu o da ne kadar giderse, arka koltuk orta ile çocok kemerinde de toplama sorunu var neyse ki muayenede ona bakılmıyor da kilit kontrolü sadece yapılmakta! Elime ne geçti sadece bir çok çizik! Kaydırma düğmesi arkadaki parçayla uyumsuz takılmış muhtemelen o yüzden sabit kalıyor.