arkadaşlar hafta sonu araç muayeneye gideceğim dudullu tüvturke ve benim sol arka emniyet kemerini hızlıca çekince kilitlenmiyor sorun nedir bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ricam bu sorunu çözmem künusunda önerilerini bekliyorum. birde bu şekli ile muayeneden geçermi bu şekilde gitsem sorun olurmu tek sorun hızlı çekince kilitlenmiyor mekanizmasına bakmadım internette aradım bu sorunla ilgili konular yok veya ben bulamadım. sol arka yolcu emniyet kemeri kilitlenmeyen onun dışındakilerde bir sorun yok.bunun tamiri olurmu olursa nasıl ben giderebilirmiyim. teşekkürler. Düzenleyen : ercan19_34
bir sorun olacağını sanmıyorum. sadece emniyet kemeri ve tokası varmı diye bakıyorlar. zaten muayeneye gidince. şöför koltuğu hariç diğer koltukların emniyet kemerini takın diyorlar.
umarım olmaz çünkü cumartesi günü muayene var. eğer bir tamir yöntemi falan varsa yapmak istiyorum. sanırım buradaki arkadaşlar bu tip bir sorunla karşılaşmadı. ama genede ben kemer mekanizmasına ulaşıp birşeyler yapmayı deneyeceğim umarım sizin dediğiniz gibi olur sorun olmaz
şahsen ben öyle bir sorun yaşamadım. ama mekanizmasına bir göz atın isterseniz. ayrıca muayenede bir sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum.
arkadaşlar çok şükür cumartesi günü olan muayeneden geçtim tek sorun motor no okunamıyor kusuru hafif kusur olarak geçtim.kemerleri kontrol bile etmediler bazılarına taktırıyorlardı ama bana taktırmadılar. bu motor numarı motorun neresindede okuyamadı eleman onu anlamadım. bu arada benim motorda pek temiz sayılmaz hani hiç yıkanmamış aldığım kişide yıkatmamış banada sakın yıkatma sonra bir sürü sorunlar çıkıyor dedi. bu motor no motorun neresindeki okunamıyor. bu arada vatandaşın birini arka cam yıkama aparatı çalışmadığı için geçememiş yaptırıp gelmişti kendi söyledi isyanlarda idi.