Arkadaşlar iki gün önce arabayı kuaför'e verdim,İç temizliği oldukça güzel oldu ancak emniyet kemeri çok kirliydi ve çok fazla bir temizlik olmamıştı adama sordum neden temizlenmedi diye bana bunlar akrilik olduğu için bu kadar temizlenir dedi ben fazla inanmadım sizce nasıl temizlenir ilk günki gibi görüntüsünü nasıl elde ederim....
Abi emniyet kemerini ağır kimyasal (loc,benzemic) gibi temizleyici yada yağ çözücülerle temizlemeyiniz zira kemerin elas likra yapısını bozacağı için Allah korusun kaza anında tutma anında gerginliğe dayanamayar kopar yada çabuk ömrünü doldurur. Kemeri söktürüp yıkatanlar var burada gördüm, ama daha sonraları emniyet kemerinin erken deforme ve salmasından şikayetci oldular.Tavsiyem, bej renginde ve hakkaten mide bulandırıcı bir haldeyse Oto döşeme veya emniyet kemeri tamircileri, kayışı değiştiriyor hatta istediğiniz renk kayış ile emniyet kemerinizin sadece kayış kısmını değişimini yapıyorlar... Pahalı olmaz ama ... takdir sizin...
valla evdeki tay tüyü denilen kumaşla kaplı koltuğumuza sigara külü düşürdüm ateş sandım elimle bir vurdum koltuk oldumu gri eşimde bozuldu biraz bende hemen kalktım ataş vinet köpürttüm bir güzel sildim eski halinden daha iyi oldu atas vinet tavsiye ederim. annemin lekesi çıkmaya masa örtüsüne denedik bir dahaki gidişimde arabamda duran vinet'ime el koydu bana yenisini alana kadar bu bende duracak dedi.
Bu bahsettiğiniz malzeme marketterde bulunurmu yoksa başka yerdenmi temin etmemiz gerek.birde onu deneyelim....
ataş vinnet ti dışarda bulamazsınız sadece (erdem boya) da var sanalpazar da dükkanı var ordan temin edebilirsiniz
Üreticiler nemli bez haricinde birşeyle temizlemeyin diye uyarıyorlar. Amman dikkat can taşıyorsunuz, riske atmayın tapatalk
ben boyamıştım kapakları sökülüyor. kenarlarından tırnaklı bir şekilde güzelce temizleyip hafif bir zımpara ve boya ile hallolur.
Siprey boyayayla fümü rengine boya güxel olur.kırmızı yerinide kırmizıya boya GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi