Evet arkadaşlar 2010 sonunda aldıgım 2001 1.5 Accentimi geçen hafta ilana öğlen koydum, akşama sattım alıcı ertesi gün aldı gitti. Kim ne derse desin bence o paraya alınabilecek en iyi arabaydı. Parçasın bulmak kolay ve ucuzdu, çok sorunsuz bir araçtı 50bin km boyunca beni yolda bırakmadı sorun yaşatmadı. Yakıtı ekonomikti. Motoru süper ötesiydi hele arabayı küçümseyip rampalarda 2 km geriden selektör yapanların yetişemeyişini aynadan izlemek bir başka keyifti. Kliması sıfır araba kadar iyiydi ve güçlüydü. Lpgle uyumu sorunszdu. Zarar ettirmedi. 13250ye aldım kaza yaptım değişen ve boya vardı 14e verdim. Demek ki kazada olmasa 15e gidecekti. Alıcı arkadaşında bir kaç gün sonra duasını aldım bakımlıydı aracım. Bana gelince artık bir Honda ile aranızdaym, buradan çok şey öğrendim hatta öğrendiklerimin %90ını burdan öğrendim. Bugun arkadaş eski araban arabamıydı vs. dedi... Bende ben arabamdan memnundum yine 13-14 milyarlık bir araba alacak olsam hyundai accent 1.5 alırdım dedim. Emektara elveda ama Hyundaiclub a devam...
Bu aralar bi honda civic furyası gidiyor.. Civic aklımda olan bir araç, elantra nın kardeşi gibi bir şey.... Hayırlısı olsun..
Aynen, katılıyorum...cıvıc'e benimde sempatim var ama eski kasalarına, ne var bu aracta anlamıyorum, donanım olarakda zayıf geliyor bana, o zaman sırf motor için mi alınıyor?yoksa dizayn mı?
duygulandım şimdi bizimde milenyum vardı . 13bin tl ye almıştık. aciliyetten 12.500 e sattık. şu an o araba rahat 15 e giderdi. çok severdim. ama şimdi crdi bi eramız var çok da severim keratayı yeni arabanız hayırlı olsun ama milenyumun tadını hiç biri vermez bence 2008-2011 arası milenyum kullanıcısı olarak diyorum bunu
Başlığı okuyunca çok duygulandım. ben bugün arabamı ellerimle teslim ettim. beni eve bıraktıktan sonra arkalarından bakarken çok tuhaf oldum. şimdi dışarı kapının önüne bakınca gözüm arıyor puuffff çok alışmışım meğer