Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elentra

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda cetinerdal tarafından 8 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. cetinerdal

cetinerdal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Foruma yeni kayıt oldum ve aracımı yaklaşık 1 hafta önce aldım. Aracım 1992 Model Elentra 1.6 16V GLS model. Bu aracı seçmemedeki neden ise aynı fiyata tofaş grubu araçların satışı olması aynı paraya daha özellikli bir araç almak varken neden tofaş grubundan bir araba alayım dedim. ikinci eli pek yok ama yinede işimi görüyor. 4 cam otomatik hidrolik direksiyon klima var daha ne olsun :) araç ayrıca 1 depo (30 Litre) LPG ile 325 km yol yaptı (kullanırken bir çok defa 140 km/h hız yaptığımda oldu bu performans sizce iyimi pek bilgim olmadığı için soruyorum ayrıca bu benim ilk arabam yani ilk göz ağrım :)

2. berk_22

berk_22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayırlı uğurlu olsun ilk araba herzaman özeldir ve en güzeldir Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

3. cetinerdal

cetinerdal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim berk22. Allah tüm hepimize kaza bela vermesin inşallah :)

4. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    hayirli olsun güle güle kullanin

sizin araciniza lantra deniyor galiba, 90li yillarin ucuz ama fiyatina göre saglam sayilacak bir otomobili idi.

5. cetinerdal

cetinerdal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim. Ruhsatta Elentra olarak geçiyor bende Elantra olarak biliyordum fakat ruhsatta mı yazan gerçek yoksa yanlış mı yazılmış tam olarak bilmyiroum :) birde bu aracın elektronik beyni olduğu söyleniyor doğru mu 92 model bir araçta beyin olması beni şaşırttı doğrusu.

Düzenleyen : cetinerdal

6. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    benzin püskürtmesi enjektörlü ise benyin (ECU) vardir, benim 81 model opel manta 2.0i de bile beyin vardi.

7. cetinerdal

cetinerdal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sıralı sistem tüp takılı olduğuna göre sanırım beyni var o zaman :) Teşekkür ederim birde arızayla ilgili bir konu açtım eğer bilginiz var ise bakarsanız sevinirim. Elantra Bölümünde. Teşekkürler.

Bu Sayfayı Paylaş