Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elentra Yuksek Hız Savrulma

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda Pafi tarafından 11 Nisan 2016 tarihinde açılan konu

1. Pafi

Pafi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    210
    Ad Soyad:
    Muharrem Doğmuş
    Yaşadığınız Şehir:
    5-AMASYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Merhabalar 2012 elentra ov yeni aldim ve bu arac ne yapiyor sinirimiz ne olmali diye kısmen az yogunluktaki cift seritli bir yolda denemeye ciktim gostergede 150-155 km civarı sol seritte ilerlerken yoldaki yamali kisimin ustunden gectigim anda arabanin arkasi ile önü ayri hareket etmeye arka saga sola resmen dalgalandı bu durum isin acikcasi ondenmi yoksa arkadanmi kaynakli onuda tam kestiremedim ama sagımda o anda bir arac olsaydi veya o anda araba saga dogru degilde sola dogru acilsaydi cok cahilcemi dersiniz yoksa acemicemi dersiniz bir kazaya karismis olacaktim bir zarar girmedik kazanimim bu hizlarda boyle birseyin olacagi vs vs vs.Fakat asil soruya gelelim sıkıntı ne olabilir ben bu aracı yeni tanımaya basladım bu bir sorun bence cok arac kullandim cesitli sekmentlerde fakat bu sekmentteki bir aracta boyle cizgi disina cikma basima ilk defa geldi fazla uzatmadan bu durum hakkinda bana tavsiyesi olan varmi 150 km ye bir daha cikma gibi bir tavsiyenin disinda :)

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,975
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. Pafi

Pafi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    210
    Ad Soyad:
    Muharrem Doğmuş
    Yaşadığınız Şehir:
    5-AMASYA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Konu tekrar olmus anladigim kadari ile anlayisiniz ve ilginiz icin cok tesekkurler basligi silin isterseniz size zahmet

Son düzenleme: 11 Nisan 2016

Bu Sayfayı Paylaş