s.a. arkadaşlar. 2004 Elentra park ampüllerini değiştirmek istedim Led dipsiz ampül aldım. Smkmesi Accentde olduğu gibi basit diye düşündüm ama soketi yerinden çıkartamadım. Baya bir uğraştım fazlada zorlamak istemedim. Söküm işini bilen arkadaş varmı nasıl yapabileceğim konusunda tarifle yardımcı olursanız sevinirim.
Toz topraktan zamanla sıkışmış olabilir, diğer farlardan bir farkı yok soketi çevirip çıkıyor diye hatırlıyorum.
Abi soket sönmüyor sanki farın kendisine orjinal gibi oynama yok. Toz toprak pek mümkün değil farın arkasından kapağı açtıkdan sonra ulaşabiliyorsun soketlere.
Hiç değişmedi ise ısınıp soğumaktan ampulün duyu sokete kaynamış da olabilir. Sağa-sola oynatarak yerinden gevşetme denenebilir.
Ben sökmüştüm ama biraz ileri gittim https://www.hyundaiclubtr.com/konu/elantra-xd2-mercek-xenon-amerikan-park.18506/
Merhaba, benim 2005 Elantra aracımın klima ışıkları yanmıyor. Dipsiz ampul takılması gerekli ancak nereden temin edeceğimi bilmiyorum. yardımcı olursanız çok memnun olacağım.
Merhaba, 2005 model Elantra aracımın klima ışıkları yanmıyor. Dipsiz ampul gerekli ama nereden temin edeceğimi bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.