selamlar iyi bayramlar 2005 elentra 1.6 gls xd aracım klimayı açtıgımda arabanın hafif teklediğini gördüm hemen kapattım bu arada hararet ibresinin normal den biraz fazla olduğunu gördüm .arabayı biraz bekletip 500 ml su tamamladım hararet düştü.ama ara ara hareret yukseldiğini kendiliğinden düşüyordu.tekrar 500 ml su ekledim.hararet herzamanki seviyesinde şu an.su tankında ki seviye normal .bugün 1 lt daha ekledim ama radyatör seviyesinin üstünde su tamamlanmadı. yaklaşık 2 lt su nereye gitti anlamadım .radyatör kapağından daha su tamamlasam birşey olurmu .hararetten dolayı motora bir zarar oldumu(conta yakmasısu yağ karışması)?bayramdan dolayı sanayi kapalı birazda kafa taktım araba şimdi yatıyor.arabanın çekşişinde sesinde anormal durum yok.yardımlarınızı bekliyorum
Klima açınca aracın bir miktar titremesi normal. 2 sene xd2 kullandım damla su eksiktmedi. Radyatör kapagının kenarında çatlak varmı bir kontrol edin eğer var ise yeni radyatör almanız ve üzerindeki kapağı değiştirmeniz gerekli. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
klima açınca harareti gördüm.titreme herzamanki gibi değildi.hararet yıldır ilk defa yükseldi şimdi normal 50 km kadar yol yaptım ama radyatör suyu kapağı peteğin üst seviyesinde görünmüyor.su haznesinde su normal.kapaktan biraz şüphelendim contası biraz deforme gibi.ama 2 lt su ordan kaçarmı?