Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

elentra pahalı...

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda TOYY2004 tarafından 9 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar yeni Honda Civic Elegance Otomatik( en full paketi ) satış fiyatı 49.300 tl , elentra da niye fiyatı bu kadar yükselttiler 58,500 tl anlamış değilim..

2. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Abi civicde zamlanır..Elantrada ilk geldiği zaman en full paket 53.000 tl idihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif..Bu linkde fiyat bölümünde ilk fiyatlar kalmış http://elantra.hyundai.com.tr/default.htm..Ben yeni civici hiç beğenmedim iç mekan,dış mekan olsun berbathttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    genelde kuraldır ilk girdiğinde bir araç satış için promosyon amaçlı en dip fiyattan satarlar aracın satış rakamı doydumu fiyatı normal rakamlara çıkartırlar talep çok olur araç beğenilirse fiyatı kazık yaparlar sonrada fabrikadan haber gelir yeni kasası çıkıcağına yakın ellerinizdeki stokları tüketin diye o zamanda birde fiyatı dip rakamlara çekerler stokları tüketme amaçlı.

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    En güzel açıklama olmuş. Elantra'nın tanıtım fiyatları da oldukça uygundu. Focusları ilk geldiğinde bedava verdiler resmen.

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    guncel fiyatlar uzerinden bayi indirim yapmiyorsa banada pahali geliyor fiyat honda civic in son kasasini hic begenmememe ragmen fiyat oldukca guzel ustune birde honda ve hyundai arasindaki genel marka imajini koymak lazim dun arkadasim yeni aracini teslim aldi 2012 opel astra yeni kasa enjoy plus dizel 49500 tl ye alindi arac hiz sabitleme kararan dikiz aynasi far ve yagmur sensoru deri direksiyon gibi artilari var birde 17 inc alasim jant mevcut benim aractan tek eksigi usb giris ve aracta 4 hoparlor olmasi fazlalari da yazdim zaten liste fiyatina gore opelde indirimli verdi araci fakat adana hyundai bayi pek indirim yapmiyor ben 300 tl indirim alabilmistim oda ayni bayiden 3. sifir arac olmasina ragmen eger indirim yapilmiyorsa mode plus benzinli 48000 ,astra dizel bu ozelliklerle 49500 ilginc....
    Düzenleyen : emre01

6. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Vergi diliminden o kadar ucuz o araç. Alınan araçlardan birisi 1.6 öbürü 1.3 O yüzden arada o kadar fiyat farkı var.

7. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    1,2 motordan sonra 1,6 yi gecmeyen araclarda ayni vergi aliniyor diye biliyordum otv de ama vergi avantaji varsa o yuzden ucuz olabilir yinede kullanici icin neden ucuz oldugu degil sadece ucuz olmasi onemli ki opel de ulkemizde hyundai den imaj olarak ust bir firma , opel ve honda da fiyat seviyesi bu sekilde kalirsa hyundainin cok satmasini beklemek mucize olur bence....

8. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Niye ucuz diye bakıyorsa adam gitsin 1.2 motor 97 model Twingo alsın. Araştırmadan alıyorsa yapacak bişi yok o şahsa zaten. 1.3 motor dizel araç yanlış hatırlamıyorsam 92 hp falandı. C segmenti bi araçta 92 hp çok az, sırf turboya yükleniyor araç. Marka imajı olayını geçtim ben. O zihniyetle bi yere varılmaz. 2. elde zaten alacak adam araştırıyor biliyor Hyundai'nin ne olduğunu.

9. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    tuplu sahinde alternatif olabilir :) fakat astra ile elantra ya baktigimizda gorunus ve kalite acisindan fark var demek yanlis olur c sinifinda araclar zaten iki aracta ,yani fiyat acisindan punto ile yada symbol tarzi bir aracla karsilastirmiyorum kendi sinifinda ve basarili araclarla karsilastiriyorum. motor konusuna bir sey diyemeyecegim surmedim sadece direksiyona oturup dis gorunus olarak inceledim araci bana da yuksek performans beklememek lazim gibi geliyor. imaj konusuna gelince ben zaten bu konuyu kafaya taksam ust uste 3 defa hyundai almam :) ama yuzdeye vurdugumuzda arac alacaklarin yuzde doksani takar hem fiyat hem de marka olarak avantaj kaybolunca hyundai de bu sartlar altinda satmaz :)
    Düzenleyen : emre01

10. cemceylani

cemceylani Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yeni kasa Honda civic i hiç beğenmedim..eski kasa gibi duruyor sanki..artı her türlü Elantra derim,,yan yana iki arabayı koyup inceleyin,Elantra kaslı sert çizgileriyle her türlü üstün civic den..Honda eski honda değil zaten bunu honda kullanıcıları bile söylüyor..

Panzer arkadaşa kesinlikle katılıyorum..çok doğru bir tespit olmuş

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    mercedes c kasalarda öyle 25 bin euro gibi aşırı komik rakamlardan ilk geldiğinde satışa sundular c kasaların giriş sınıfı versiyonlarını..

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

13. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ahh fiyat ah :)

15. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tamam doğrudur yeni Civic hoş durmuyor ( Honda City e benzetmişler ) ama daha önce hyundai kullanmamış kalitesini bilmiyen adamda yav hyundai ye 58,500 vereceğime gider 10,000 tl daha ucuz Civic alırım motor konusunda 10 numara olan Hondaya binerim der diyorda zaten bayiye giden arkadaşlar var...

16. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende bu konuya değinecektim ki forumdaki arkadaşlar işe el atmış. honda cıvıc premium ve elegance paketlerini görün. donanıma bakın. premioum 45 tl eleganc 47 manuelleri. hala elentrayı 58 bin liraya çıkarmışlar. elentra bana bu andan itibaren türkiye satışları bitmiştir. bir hyundai ci olarak hyundai çok pahalıdır.

17. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    elentra ikinci eli 50 lira düşmüş honda 2 elinde bir değişiklik yok bu arada. eski kasa elganslar hala 43-44 e gidiyor.

18. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kaılıyorum bende 2004 elentra var değiştirmeyi düşünem şuan kesinlikle honda civic otomatik full ünü 48.500 e alırım

19. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yok ya bugün gördüm yeni civic benzin alırken çok kötü görüntüsü vardı :=))

20. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    1 aylık süre de Honda kullanmış biri olarak, birisi böyle bir davranışda bulunursa haksız deyemem.

Bu Sayfayı Paylaş