Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Elentra & i 30

'Sohbet' forumunda emrah0037 tarafından 20 Haziran 2013 tarihinde açılan konu

1. emrah0037

emrah0037 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    emrah demiryapan
    Değerli Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım Ve Hyundai Den KesinlikLe Bir Araba Alacagım Yalnız Ben Ötv Den MUaf Olarak Alacagım Arabayı Sizde i30 mu YOksa Elentra Mı Elentrada Kronik Sorunlar Varmı Acaba

2. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Her ikiside oldukça iyi araçlar tercihinizi ihtiyaca göre belirlemelisiniz arada oldukça fazla hacim farkı var.

3. emrah0037

emrah0037 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    emrah demiryapan
    Adem Abi ÖNcelikle CEvabın İcin Cok Teşekkür Ederim Peki Elentranın Sıkıntıları Varmı Ankarada Bayiye Gittim Ben Cıkana Kadar 3 İ30 cu GEldi Yeni Kasa 1 Tane Yeni Alanlar Aracına Biniyordu Elentra Rehabet Görmüyormu Bİrde Ben Ötv Siz Alacagım İcin 36000 TL Fiyat Verdiler Yani Normal 50000 Tl Full 1.6 Otomatik Sunrof Fİlan Var Body Kit İcinde 2500 Tl Talep Etttiler + BOya Koruma HEdiye Edecegim Dedi Oradaki Satıs Temsilcisi İyimidir Sence i 30 a da 42000 Olur Dediler Ötv siz yine

4. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    sorduğun ve aklına gelen soruların hepsi için forumda tatmin edici cevaplar var her iki aracın da birbirine karşı eksileri ve artıları var bunların hepsini yazmak oldukça uzun iş ama forumda ara hepsini bulursun bana soracak olursan ben İ30 a sığmadım yani dar geldi bana benşöför koltuğuna oturunca arkama oturacak yetişkin için yeterli diz mesafesi kalmıyor ama elantrada aynı pozisyonda oturunca arka koltuğa benim gibi biri daha oturabiliyor ve yeterli diz mesafesi kalıyor buna rağmen İ30donanım olarak daha zengin,gibi gibi bir çok fark sayılabilir forumu iyi araştır arama kutusunu kullan ona göre karar ver.

5. ahmet4646

ahmet4646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    38
    Ad Soyad:
    Ahmet Gençay
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçen pazar araçları bayide inceledim hatta i30 elite dizel otomatiği test ettim kalite olarak i30 daha iyi ama Adem abinin de dediği gibi Elantra kadar geniş değil tabi iç boyutlar C sınıfı HB araçlar için çok iyi çok bagaj ihtiyacı yoksa i 30 daha iyi bir tercih bence alırsanızda elit donanım tavsiye ederim...

Bu Sayfayı Paylaş