merhabalar 2005 elentra otomatik vites aracım var. direksiyondan sağa sola çevirirken tıkırt diye ses geliyo 2 ayrı tamirciye götürdüm birşey bulamadılar. bir tanesi rot milini değişti sanki az düzelir gibi olmuştu ama yine aynı. istanbul alibeyköyde oturuyorum gösterebileceğimiyi bir usta yada aynı şey başına gelen var mı acaba.
kımse cozemez bosuna ugrasma bende de aynısı var araba dururken hızlı bır sekılde hafıf saga sola oynattıgımda tık tık ses gelıyo yetkılı servıse goturdum normal dedıler gonderdıler herhangı bır sorunda yok sade bozuk yolda gıderken tık tık ses yapabılıyor
direksiyonu sol sağ yaptığımda oluyor. birde bozuk yolda tıkır tıkır sanki boşta bir parça varmışta oynuyor gibi ses geliyor, zararı belki yoktur ama insanı gıcık ediyo yok mu bi çaresi acaba
direksiyon mili yapıyor, konsolun altındaki kısa parça, bildiğim kadarı ile onarılmıyor. bende aldığımdan beri var, özellikle araç silkelendiğinde direksiyonda hissediyorsunuz. Mekanik olarak hiç bir zararı yok. Düzenleyen : Serdar