s a arkadaşlar ben yeni kayıt oldum aracım elentra 2015 oto elit full fakat aracımda ilk aldıgımda sol ön taraftan ses cıkıyor diye 7 ay oldu yeni buldular demiyecem cünki öncekine nazaran gene ses geliyor ses olayıda aynı bozuk yolllarda oluyor ama düşündüğünüz gibi tıkırtı veya z rotlarda falan deyil direk siyon kutusunuda deyiş tiler ses gene geliyor bu sorunu yaşayan varmı aranızda hayırlı günler
Eps modulunden geliyordur.Birkaç kişi eps modulunu garantiden degistirtti.Benim araçta da geliyor ayni ses.2-3 senedir her seferinde sikayeti soyluyorum yaglayip gonderiyorlar modulu.degisim yaptıramadım bir türlü.
ben aracı tmm 1 sene önce aldım gecen ramazanın 1 idi ve aldıktan 1 gün sonra aracı tekrar ferhat otomotive getirdim ve bu 9 ay boyunca devam etti 2 ay 4 ay önce şikayet ettim merkeze felan ondan sonra direksiyon kutusu deyişimi kararı aldılar deyiştiler fakat gene tutmadı ve herseferinde bir sürü şey saydılar hergittiğimde başka birseyler yazdılar 2 ay önce neyap tılarsa ses geliyor ama az geliyor bu sefer yarın gidecem bakıma bakalım ne olacak