arkadaşlar aracım 2006 sonata 2.4 bizim araçların gaz pedalları elektronik imiş tel yokmuş gaz pedalına bir aparat takıyorlar hem gecikmeyi önlüyormuş hem değişik modlarda ekonomi sağlıyormuş hem aracın performansını arttırıyormuş fiyatı 500 tl ne dersiniz taktırmalı mı daha önce tecrübe sahibi olan arkadaşlar var mı
Komple sistemi bozuyor bizim araçlarda, sebebi ise gaz pedalına her dokunduğunuzda sanki dip gaz yapılmış gibi beyine sinyal gitmesi. Yani ufak dokunuşlarda bile emme manifoltunun yanındaki elektronik boğaz ani hareketlerle tam açılıyor, ömrü kısalıyor. Bunun yanı sıra elektronik gaz pedalı siemens ecu'da sürekli konrol altında (meşhur gaz pedalı takılma muhabbetine düşmemek için). Bu kontrol o kadar iyiki araç gövdesindeki akım dalgalanmalarından bile etkileniyor, arıza lambası yakıyor ve araç ateşlemeyi kesiyor. Ben ucuz xenon kullandığım zaman bu sorunu yaşadım. Eco Performasa gidip o fiyata Hüseyin beye yazılım yaptırabilirsiniz. Hem daha sağlıklı hemde aracın maksimum gücü ve son sürati artıyor. Ankara cad. No:95/B İZMİR BİLGİ HATTI 0 232 999 9 130
serdar bey beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekklür ederim sizin sayenizde çok şeyler öğreniyoruz ben hüseyin beyle konuştum bizim araçlarda eko chip yapabilmek için klasik yöntem uygulanmıyormuş aracın beyninin komple sökülmesi gerekiyormuş ve bana bu işlemler başarılı olsa bile en fazla 14-15 beygir fazla güç alınacağını söyledi ne dersiniz
Merhaba, 190HP seviyesine çıkabiliyor. Hüseyin bey detayını bilmiyor ancak aracın TR'de yazılımı kısık durumda. Şu an aracınınız 10HP kısık durumda. Motor ve sistem kapasitesi 15-17HP civarı ilave getiriyor, toplamda 25-27HP güç artışı sağlanabiliyor. Rusya'da satılan 2.4'ler 174HP/217NM ve bugüne kadar yapılan yazılımla 196HP/239NM alan var Rusya'da. Başka bir örnek : ×èï-òşíèíã Hyundai Sonata NF. ×èï-òşíèíã Õåíäàé Sonata NF. Àêñåññ Àâòî Ñàíêò-Ïåòåğáóğã - ×èï-òşíèíã, Îõğàííûå ñèñòåìû, Ìóëüòèìåäèà. 190HP/245NM
peki serdar bey aracımı 195 hp lere çıkarmam için ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol takip etmeliyim bir de aracımız 10 hp kısık derken ruhsatta yazan 167 beygir yani aracım 157 beygir mi yoksa kısık hali 167 hp mi
serdar bey 2. sorumada cevap yazarsanız çok sevinirim aracımız 10 hp kısık derken ruhsatta yazan 167 hp den mi 10 hp kısık yani 157 hp mi yoksa 10 hp kısık hali 167 hp mi
Hocam sizin araç 235HP'den 255'e kadar çıkabiliyor yazılımlar, torkta 270NM'ye yaklaşıyor. Belki bende yapabilirim ama sizin aracın beyninin ne olduğu muamma
Serdar, Uygun bir gun sokup denesek? Bu arada benim tork orj haliyle 300 nm nin uzerinde bir de sen el atsan.. Ohh.. Sent from my iPad using Tapatalk HD