dış aksamı fena degil fakat iç dizaynı pek hoş durmuyor.Eger iç trim aksamı biraz daha gelişirse daha güzel olabilir..
Dışı güzel ama içi hiç iç açıcı değil.. Lakin emek verenleri tebrik ederim, daha iyisini de yaparlar inşallah..
otomobillerin ön konsolları bildiğiniz gibi plastik. bu plastiklerin kalıbı toplamda 4-5 milyon tlyi bulur. firma fuara getirdiği aracın konsolunu kalıpsız üretmiş olabilir, o nedenle kötü görünüyordur büyük ihtimalle.. seri üretimde düzelir. önemli olan motorların teknolojisi, aracın yazılım seviyesi ve bataryalardır. kaportayı zaten yıllardır yapabiliyoruz.
Sahsi fikrimdir hâlâ çılgınlar gibi tutulan tofas grubunu biraz makyajlayip üretsinler... alt yapi var yedek parça var korkunç talep var
Bir ara 2007 model Doğan üretilecek söylentisi vardı. Şayet o dönemde üretilseydi, peynir ekmek gibi satardı. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nokia 3310u eskisi gibi üretemez, tofaş da şahin'i üretemez, şahinin üretildiği yıllarda otomotivde kar marjı daha fazlaydı, şimdi çok daha az. yani aynı arabayı üretse günümüzdeki c sınıfı araçların fiyatına satması lazım, nokia da eskisinin aynısı 3310 üretse iphone parasına satması lazım.
Kiracımız var Auto garajlardan biri , bazen uğruyorum her tür adam geliyor hastanede çalışan bir arkadaş ıspartadan bir doğan slx alıp getirmişti 19 bin tl ye... inanın o arabayı 23 bine verdi hemde telefonu hiç susmadan ülkenin her yanından gelen telefondan bahsetti o arabayı gördüm ya ister alın ister almayın çok satar bu ülkede...
Şu yeni 3310 u ben de alacaktım. Gittim inceledim. Değmez dedim. Şuan çalışır durumda orijinal 3310 var. Babam zamanında sıfır almıştı. Geçen sene devresini söküp, oksitlenmeleri temizledim. Canavar gibi çalışıyor. Ara sıra yılan oynuyorum. 15 Bin Liraya Doğan alıp, 20 Bin masraf eden hastalar var. Konya' daki şahine BMW motoru takan tip geldi aklıma. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emeklerine ellerine sağlık yapanların .fakat bu ve bu tarz ülkemizde yapılan çok araç var prototipten öteye gidemiyor.pazar payını yedirmezler destek vermezler destek alamayınca kendi imkanlarıyla ancak bu kadar olabilir bu aracada güvenip binemezsiniz kısıtlı imkanlarla yapılan bir ürün sonuçta ne derece sağlam olacak güvenlik yönünden ne durumda?ama bu bir başarıdır her zaman .Allah yollarını açık etsin.yerli oto denilen araç ta üretilip çıktığı zaman (inşalllah ömrümüz yeter görürüz) hepimiz göreceğiz bir çok eksiklik göze çarpacaktır seri üretimde sonraki versiyonlarda bir önceki eksikler giderilecektir.beğenilen beğenilmeyene göre düzenlemeler olacaktır.her markada böyle bu iş....
Direksiyon a bakarmisiniz. Degerli ureticiler fiat direksiyonu gibi. Biraz daha estetik biraz daha gosterisli. Allah aşkına.. Ama insllah düzelir. Daha iyi olur. Tebrik ediyorum.
Etiyopyalı kardeşlerimiz diye düzelteyim ozaman. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi